Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Plecăciuni în faţa Barcelonei după ce-a umilit Realul în El Clasico: "Letali!"

GALERIE FOTO | Plecăciuni în faţa Barcelonei după ce-a umilit Realul în El Clasico: "Letali!"galerie foto
Comentarii

Barcelona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 5-1, Real Madrid, într-un meci din etapa a zecea a campionatului Spaniei, în care Luis Suarez a înscris trei goluri, unul dintr-un penalti acordat după consultarea VAR.

Suarez a marcat în minutele 30 (penalty), 75 şi 83. Celelalte goluri ale catalanilor au fost înscrise de Coutinho ’11 şi Vidal ’87. Pentru Real Madrid a marcat Marcelo ’50.

"Prima repriza a fost a noastră, începutul celei de-a doua reprize nu a fost cel pe care îl voiam. Ne-au pus în dificultate, ne-am pierdut puţin busola în acele momente. Dar e bine că am reacţionat după golul lui Marcelo. Factorul emoţional este foarte important dacă ajungi să câştigi un astfel de meci, mai ales că am jucat cu un Real Madrid care în a doua repriză a arătat orgoliul unei echipe mari", a zis Ernesto Valverde.

CLICK AICI PENTRU PRIMELE PAGINI ALE ZIARELOR DIN SPANIA

“Sunt trist, este o lovitură dură. Dar am forţă şi suntem abia în octombrie. Se poate schimba totul în timp. Am încredere în echipă şi simt că am forţa să conduc în continuare acest grup. Rezultatul nu reflectă jocul, dar trebuie să-l acceptăm. Este greu pe Camp Nou. Am avut şansa să revenim. Am fost mult mai buni în repriza a doua, dar golul de 3-1 al lui Suarez ne-a pus capăt speranţelor. Antrenorul este considerat mereu cel responsabil”, a spus şi Julen Lopetegui.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

FC Barcelona: Ter Stegen - Sergi Roberto, Piqué, Lenglet, Jordi Alba - Rakitic, Busquets, Arthur (Vidal ’84) – Rafinha (Semedo ’69), Luis Suarez, Coutinho (Dembele ’74).

Real Madrid: Courtois - Nacho, Ramos, Varane (Lucas Vasquez ’46), Marcelo (Diaz ’82) - Kroos, Casemiro, Modric - Isco, Benzema, Bale (Asensio ’77).

 Galerie foto

Afla mai multe despre: spaniareal madridbarcelonapresamarcaassport 

viewscnt
Articole similare