Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Presa din Franţa, spectacol în ziarele de azi: "Le jour de gloire est (encore) arrivé..." (Ziua gloriei a venit din nou)

GALERIE FOTO | Presa din Franţa, spectacol în ziarele de azi: "Le jour de gloire est (encore) arrivé..." (Ziua gloriei a venit din nou)galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Presa din Franţa a reacţionat după triumful echipei naţionale în a doua sa Cupă Mondială din istorie, după o finală senzaţională în Rusia, 4-2 cu Croaţia.

"Le jour de gloire est (encore) arrive...", au titrat cei de la France Football, care au parafrazat un vers din imnul national al statului francez, celebra "La Marseillaise".
 
Cei de la L'Equipe au titrat: "Une autre monde", cu referire la cel de-al doilea titlu mondial cucerit de echipa lui Mbappe, dupa 20 de ani de asteptare.
 
 
Agentia britania BBC noteaza: "Franta invinge Croatia dupa o finala thriller cu 6 goluri", in timp ce Gazzetta Dello Sport a punctat: "Mondialul apartine Frantei. Croatia a fost prea cruda, s-a terminat 4-2, iar Mbappe l-a eclipsat pe Modric".

 Reprezentativa Franţei a câştigat Cupa Mondială la fotbal pentru a doua oară în istorie, după ce a învins, duminică, la Moscova, cu scorul de 4-2 (2-1), selecţionata Croaţiei.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: campionatul mondialfrantapresaziare 

viewscnt
Articole similare