Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Presa din Spania e la picioarele lui Antoine Griezmann: "COLOSUL!"

GALERIE FOTO | Presa din Spania e la picioarele lui Antoine Griezmann: "COLOSUL!"galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a câştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa. Golurile au fost marcate de Antoine Griezmann, în minutele 21 şi 49 şi Gabi '89.

Antrenorul fromaţiei Atletico Madrid, Diego Simeone, a explicat succesul obţinut în Liga Europa prin "constanţă şi perseverenţă", după ce echipa sa a suferit eşecuri în finalele Ligii Campionilor.  "Griezmann a confirmat ceea ce a făcut an după an. A fost decisiv în momentul cel mai important al meciului. El face mereu lucrurile bune. El trebuie să fie fericit că este cu noi. Nu am nicio îndoială. A jucat deja trei finale cu noi şi a câştigat două.

 

VEZI AICI GALERIA FOTO CU ZIARELE DIN SPANIA

Nu este departe de a fi în obiectivul pe care îl avea, de a câştiga titluri venind la Atletico. Din punct de vedere sportiv, nu suntem foarte departe de cei care sunt mai puternici ca noi. Este dificil să vobeşti în locul lui (n.r. - despre viitorul lui Griezmann). Jucătorii îşi trăiesc viaţa lor. Dacă va rămâne la noi, vom continua să creştem şi el de asemenea. Dacă va pleca, el va trebui să fie recunoscător pentru că face un mare pas cu ajutorul clubului nostru", a precizat tehnicianul argentinian.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: europa leaguepresagriezmannatletico madridspania 

viewscnt
Articole similare