Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Puşcaşii marini au luat la ţintă coşul de baschet la Caracal Streetball

GALERIE FOTO | Puşcaşii marini au luat la ţintă coşul de baschet la Caracal Streetballgalerie foto

Baschet

Comentarii

Circuitul naţional de baschet 3x3 Sport Arena Streetball a oprit pentru prima oară în istorie la Caracal iar la spectaculoasele dueluri din Piaţa Victoriei au luat parte şi soldaţii americani cantonaţi în baza militară de la Deveselu.

La eveniment s-au înscris peste 150 de jucători, iar pe lângă echipa bazei militare de la Deveselu, au mai fost prezenţi sârbii de la Dzakovi 3x3, campionii circuitului Sport Arena Streetball din 2017. Aceştia s-au impus şi de această dată, după o finală cu Rapid Bucureşti şi au încasat cecul în valoare de 4500 de lei.

CSO Voluntari, cu vicecampioana Anca Şipoş în echipa, a câştigat competiţia la categoria Open Feminin şi a oferit şi cea mai bună marcatoare a turneului, Andra Ionescu, care a totalizat 22 de puncte în cele trei partide disputate.

Pe lângă premiile oferite, campionii au fost răsplătiţi cu inedite trofee realizate din ceramică de către maestrul în olărit Ionel Cococi din Vadastra.

Fostul jucător profesionist de baschet Lucian Muşat, care în prezent pregăteşte mai multe grupe de copii în cadrul clubului ASC Dream Team, singurul din judeţul Olt afiliat la Federaţia Română de Baschet, a fost premiat cu o bicicletă în cadrul campaniei Pegas premiază excelenţa, iniţiată de Sport Arena Streetball în parteneriat cu tradiţionalul brand românesc de biciclete.

De altfel, Superbet Caracal Streetball a adunat la start nu mai puţin de 32 de echipe de copii şi juniori, din totalul celor 56 înscrise, iar Leii Bucureşti au fost din nou în top la categoriile baby şi sub 14 ani, la fel ca şi la turneele precedente.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: caracalbaschet3 la 33x3 

viewscnt
Articole similare