Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO Să nu-l puneţi pe cântar! E taur sau luptător de MMA? Toto Tamuz s-a întors în România

GALERIE FOTO Să nu-l puneţi pe cântar! E taur sau luptător de MMA? Toto Tamuz s-a întors în Româniagalerie foto

Liga 2

Comentarii

Petrolul a ajuns la un acord cu atacantul israelian Toto Tamuz, cel care se întoarce, astfel, după doi ani şi jumătate, la gruparea ploieşteană. În vârstă de 30 de ani, Tamuz a semnat un contract valabil până la finele actualului sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă o stagiune.

"Poate că pe mulţi i-a surprins această mutare a noastră, dar am ales să-l <<recuperăm>> pe Toto pentru că este un jucător pe care îl cunoaştem foarte bine. Ştim ce poate, îi ştim valoarea şi, chiar dacă vine după o perioadă de inactivitate, sunt convins că el nu şi-a spus nici pe departe ultimul cuvânt în fotbal. Chiar mizăm pe dorinţa lui de a demonstra asta, cu atât mai mult cu cât, de la primele discuţii pe care le-am avut, Toto a îmbrăţişat fără rezerve posibilitatea de a se întoarce la Petrolul, deşi avea şi alte oportunităţi de a-şi relansa cariera", a declarat preşedintele clubului ploieştean, Cristi Vlad.

Născut în Nigeria, dar crescut de mic în Israel, Toto Tamuz a evoluat, de-a lungul carierei sale, pentru Hapoel Petah Tikva (2005-2006), Beitar Jerusalem (2006-2010), Hapoel Tel Aviv (2010-2013), Ural Yekaterimburg (2013-2014, Rusia), Petrolul Ploieşti (2014-2016), Hunan Billows (2016-2017, China) şi, ultima dată, Hapoel Tel Aviv (2017), având trecute în CV două titluri de campion, patru Cupe şi un titlu de golgheter, toate obţinute în Israel.

Toto Tamuz a început antrenamentele sub comanda lui Leo Grozavu, şi va urma, pentru început, un program special, pentru a recupera diferenţa de pregătire fizică ce-l separă de noii săi colegi.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrolul ploiestitoto tamuztaurmmagalerie foto 

viewscnt
Articole similare