Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Simona Halep, echipament nou pentru turul doi! Alegere mult mai inspirată a Nike

GALERIE FOTO | Simona Halep, echipament nou pentru turul doi! Alegere mult mai inspirată a Nikegalerie foto

Tenis

Simona Halep a jucat în meciul cu Sofia Kenin, din turul 2 al Australian Open 2019, cu un echipament diferit faţă de cel purtat în turul 1, în victoria cu Kaia Kanepi.

Alegerea Nike pentru debutul Simonei la Australian Open a generat un val de critici, însă sponsorul american a remediat "problema" în a doua partidă a Simonei.

În prima manşă, liderul WTA a purtat o bluză roz cu guler pe gât, pe care fanii au criticat-o deschis pe reţelele de socializare (GALERIE FOTO - Echipamentul Simonei Halep din turul 1).

În meciul cu Kenin, disputat joi dimineaţă, Halep a păstrat fusta gri a echipamentului iniţial, însă a purtat o altă bluză, mult mai apreciată de fani.

Cât costă echipamentul Simonei Halep
Echipamentul purtat de Simona Halep la Australian Open costă puţin peste 1212 lei. Cel mai scump accesoriu din ţinuta liderului WTA e perechea de adidaşi personalizată cu un ardei iute şi numele Simonei. Bluza purtată de Halep în primul tur costă 290 de lei, iar fusta gri a liderului WTA poate fi achiziţioantă cu 260 de lei.

GALERIE FOTO - ECHIPAMENTUL NIKE AL SIMONEI HALEP de la AUSTRALIAN OPEN

Reacţiile fanilor la schimbarea făcută de Halep

"Halep arată muuult mai bine în acest echipament!"

"Oh! Halep arată mult mai bine în acest echipament. Decizie bună!"

"Nu ar trebui să vorbim despre echipament în loc de jucător, dar acele tricouri cu guler înalt de la Nike par incredibil de inconfortabile şi observ că Halep l-a schimbat cu unul cu fermoar şi fără mâneci"

"Mulţumesc lui Dumnezeu că Simona Halep nu poartă acea bluză sufocantă. Echipamentul trebuie să fie confortabil, nu doar să arate drăguţ pe jucători"

 

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta