Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO | Spectacol total la Hunedoara! Greii fotbalului românesc l-au omagiat pe Mişa Klein într-un meci demonstrativ

Galerie FOTO | Spectacol total la Hunedoara! Greii fotbalului românesc l-au omagiat pe Mişa Klein într-un meci demonstrativgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Pe 2 februarie s-au împlinit 25 de ani de la moartea fotbalistului Michael Klein (1959 - 1993), simbolul generaţiei de aur a echipei Corvinul Hunedoara. Fostul jucător al naţionalei României a fost comemorat la Hunedoara, într-un meci demonstrativ spectaculos.

Generaţia de Aur a României s-a duelat cu Generaţia de Aur a Corvinului într-un meci demonstrativ disputat în memoria marelui Mişa Klein. 

Gică Popescu, Ionuţ Lupescu, Dănuţ Lupu, Bogan Stelea, Rodion Cămătaru, Ciprian Marica, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici sau Florin Prunea au fost câţiva dintre marii fotbalişti prezenţi la eveniment.

Michael Klein s-a născut la 10 octombrie 1959, în Amnaş (judeţul Sibiu). A fost un fotbalist român de etnie germană care a jucat la echipele de club Corvinul Hunedoara, Dinamo Bucureşti şi KFC Uerdingen 05.

Michael Klein a jucat peste 300 de meciuri pentru FC Corvinul Hunedoara, în anii 1970 şi 1980, şi a fost un jucător reprezentativ pentru echipa naţională. Este considerat un simbol al municipiului, chiar dacă s-a stins din viaţă la vârsta de 33 de ani, departe de Hunedoara, în Germania. Fotbalistul a decedat în 2 februarie 1993, în timpul unui antrenament al echipei la care juca la acea vreme, Bayer Uerdingen.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: kleinromaniageneratia de aur 

viewscnt
Articole similare