Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Starul de la PSG care a dat lovitura pe plan sentimental. A divorţat şi s-a cuplat cu un model

GALERIE FOTO | Starul de la PSG care a dat lovitura pe plan sentimental. A divorţat şi s-a cuplat cu un model galerie foto

PSG

Comentarii

Marco Verratti (26 de ani) are tot ce vrea pe plan profesional. Joacă pentru Paris Saint-Germain, câştigă un salariu uluitor şi este cotat ca fiind unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. Fotbalistul a dat lovitura şi în viaţa personală cu noua cucerire.

Italianul a divorţat recent de Laura Zazza şi deja s-a afişat cu noua sa cucerire. Este vorba despre modelul francez Jessica Aidi, care pur şi simplu i-a furat minţile fotbalistului de la PSG. Cei doi au fost văzuţi împreună la Paris Fashion Week. 

Anterior acestui eveniment, când încă nu formau un cuplu, cel puţin la nivel public, Verratti şi Jessica au fost văzuţi ţinându-se de mână la Grand Prix-ul de Formula 1 de la Monaco. Potrivit The Sun, modelul şi fotbalistul de la PSG s-au cunoscut atunci când Jessica lucra ca ospătar. 

Jessica Aidi, care acum este model pentru Sports Illustrated, se bucură de atenţia a peste 100.000 de persoane care îi urmăresc contul de Instagram, acolo unde postează des poze în bikini spre satisfacţia publicului de gen masculin. 

MARCO VERRATTI, STAR LA PSG 

Verratti este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Paris Saint-Germain. Adus la Paris în 2012 de la Pescara, el jucase până atunci numai în Serie B. Acum italianul este titular la PSG, în echipa naţională a Italiei pentru care a adunat 34 de selecţii şi trei goluri şi este cotat la 75 de milioane de euro potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: jessica aidimarco verratti 

viewscnt
Articole similare