Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Starurile Barcelonei, cadouri de sute de mii de euro de la unul dintre sponsorii echipei

GALERIE FOTO | Starurile Barcelonei, cadouri de sute de mii de euro de la unul dintre sponsorii echipeigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Ca în fiecare an, cei mai importanţi jucători ai Barcelonei au fost chemaţi să îşi ia în primire maşinile care le sunt oferite din partea unuia dintre sponsorii principali.

Producătorul auto german Audi le-a înmânat starurilor Barcelonei, miercuri, noile maşini pe care le vor conduce atâta timp cât sunt sub contract cu gruparea blaugrana. E o practică binecunoscută în întreaga lume, întâlnită chiar şi la noi în ţară, însă la cluburile mari precum Barcelona, jucătorii îşi pot alege singuri maşinile pe care să le conducă.

VEZI AICI GALERIA FOTO!

Interesant este că marea majoritate a jucătorilor Barcelonei au preferat noua ediţie a modelului Audi SQ7, prezentată în urmă cu câteva luni. Vorbim despre varianta sportivă a cunoscutului SUV, Audi Q7, o maşină al cărei preţ de pornire pe piaţă este de 110.000 de euro şi care dezvoltă aproape 500 de cai putere. Lionel Messi, Gerrard Pique, Luis Suarez, Samuel Umtiti şi Murillo au optat pentru o astfel de maşină. Tot o variantă de Q7, dar una diesel, au ales şi Jordi Alba, Ivan Rakitic şi Ousmane Dembele, în timp ce brazilianul Coutinho şi francezul Lenglet au optat pentru cel mai nou SUV din flota Audi, luxosul Q8.

Alţi fotbalişti au preferat modelele sedan. Ter Stegen a ales limuzina A8, în timp ce Busquets şi-a ales un RS 7, o masina cu un motor V8 care produce peste 600 CP. 

Cea mai interesantă alegere a avut-o însă antrenorul Ernesto Valverde, care a plecat acasă cu un e-Tron, o maşină sută la sută electrică, una dintre cele mai luxoase modele de acest fel din lume.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: barcelonamasinimessisuarez 

viewscnt
Articole similare