Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Superba Daniela Hantuchova va juca la Cluj contra Simonei Halep!

GALERIE FOTO | Superba Daniela Hantuchova va juca la Cluj contra Simonei Halep!galerie foto

Tenis

Sportiva italiană Flavia Pennetta s-a accidentat la un antrenament înaintea sosirii la Cluj-Napoca, pentru meciul demonstrativ cu Simona Halep, de la Sports Festival, şi a fost înlocuită cu slovaca Daniela Hantuchova.

Meciul demonstrativ de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Fabio Fognini şi Daniela Hantuchová are loc în 15 iunie, de la ora 17.30, la BT Arena.

În sală se va afla şi australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep. Antrenorul va susţine un masterclass, ”The art of coaching”, sâmbătă, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

VEZI AICI O GALERIE FOTO CU DANIELA

Peste 30 de sporturi vor fi reprezentate în competiţii la finalul săptămânii la Cluj-Napoca, unde organizatorii Sports Festival se aşteaptă la un aflux numeros de public.

Evenimentul central al manifestărilor este întâlnirea demonstrativă de tenis, cu două meciuri de simplu şi unul de dublu, care îi vor avea protagonişti pe Simona Halep – Marius Copil, respectiv pe Daniela Hantuchova - Fabio Fognini. Cei patru sportivi vor participa şi la o conferinţă de presă comună, programată cu o zi înainte, vineri, la BT Arena.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta