Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Un campion din UFC i-a pus gând rău lui John Cena! Vrea să o cucerească pe Nikki Bella. Bruneta din WWE l-a invitat la o sticlă de vin

GALERIE FOTO | Un campion din UFC i-a pus gând rău lui John Cena! Vrea să o cucerească pe Nikki Bella. Bruneta din WWE l-a invitat la o sticlă de vingalerie foto

WWE

Comentarii

Nikki Bella, fosta campioană a diviziei feminine din WWE, este singură după despărţirea de John Cena şi a intrat în atenţia unui campion din UFC. După ce lupătorul şi-a exprimat sentimentele pentru frumoasa brunetă, starul din WWE l-a invitat la o sticlă de vin.

"Nikki Bella este cel mai mare crush al meu! Stăteam lângă ea şi mă gândeam cum să o abordez", a spus Henry Cejudo, 31 de ani, înainte de a îşi apăra titlul Flyweight în weekend-ul trecut, în main event-ul primei gale UFC din 2019. 

Nikki Bella a apreciat comentariile lui Cejudo şi i-a răspuns: "Ce faci Henry? Ţi-am văzut interviul, sunt bine, mulţumesc foarte mult. În primul rând, felicitări pentru victorie. Vreau să cred că ţi-am purtat noroc, când ne-am întâlnit în avion. Sper că poate într-o zi, în Arizona, mă vei antrena înainte să revin în ring, pentru că eu cred că mă poţi învăţa câteva mişcări pe care să le pun în practică. 

Ştiu că trebuie să pierzi în greutate pentru luptele tale, dar într-o zi poate o să bem un pahar sau ar trebui să îţi trimit o sticlă de vin pentru victoria obţinută. Felicitări încă o dată pentru victorie, ai fost grozav!"

Henry Cejudo este un medaliat olimpic cu aur la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008, la wrestling. Nikki Bella este una dintre cele mai mari vedete din divizia feminină din WWE şi a câştigat de două ori titlul diviziei. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: wwewrestlingnikki bellahenry cejudo 

viewscnt
Articole similare