Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Un nou stadion apare în Liga 1. Ar putea fi inaugurat chiar în acest sezon. În ce stagiu sunt lucrările

GALERIE FOTO | Un nou stadion apare în Liga 1. Ar putea fi inaugurat chiar în acest sezon. În ce stagiu sunt lucrărilegalerie foto
Comentarii

Chindia Târgovişte a promovat în sezonul trecut de pe primul loc din liga secundă, dar în această stagiune dâmboviţenii sunt nevoiţi să joace la Ploieşti, pe arena "Ilie Oană".

Totuşi Chindia ar putea evolua pe teren propriu chiar în acest sezon. Lucrările la stadionul "Eugen Popescu" din Târgovişte decurg de zor, iar intenţia autorităţilor este de a le oferi şansa elevilor lui Viorel Moldovan să joace acasă înainte de terminarea sezonului. Pagina de Facebook "Echipe de tradiţie" a pus la dispoziţie câteva poze de la stadionul din Târgovişte. 

Atunci când stadionul a intrat în procesul de demolare/reconstrucţie/reabilitare, primarul din Târgovişte a spus că noua arenă va fi gata în maximum 10 luni. 

Chiar dacă Târgovişte joacă la Ploieşti, Chindia este una dintre echipele cu o medie bună de suporteri. Mai exact, departe de casă, dâmboviţenii aduc, în medie, 3167 de suporteri pe "ozn"-ul din Ploieşti.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: chindia targovistestadion 

viewscnt
Articole similare