Experiențe împreună.
You are here:

GALERIE FOTO | Un nou stadion-bijuterie în Liga 1! Formaţia de primă ligă care şi-a prezentat proiectul. "Moment istoric!" Cum se va transforma "ruina" de acum

GALERIE FOTO | Un nou stadion-bijuterie în Liga 1! Formaţia de primă ligă care şi-a prezentat proiectul. "Moment istoric!" Cum se va transforma "ruina" de acumgalerie foto

Liga 1

Comentarii

Lucrările de demolare pentru arena Eugen Popescu din Târgovişte au demarat, iar Chindia se va putea bucura de un nou stadion în timp record. Cel puţin asta susţine primarul oraşului, Cristian Daniel Stan, care promite că noua arenă va fi gata în maxim 10 luni.

Astfel, Chindia ar putea juca din viitorul sezon pe o arenă cochetă. În acest sezon al Ligii 1, târgoviştenii vor disputa mecurile considerate acasă pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti.

GALERIE FOTO

"Fără să ne ferim de cuvinte mari, cred că astăzi este un moment istoric pentru fotbalul din municipiul Târgovişte, din judeţul Dâmboviţa.
Pentru prima dată în istorie, stadionul municipal „Eugen Popescu” va intra într-un proiect de demolare/reconstrucţie/reabilitare care va tranforma în totalitate infrastructura anterioară. Practic, vom avea un stadion nou la Târgovişte!

Stadionul va fi echipat cu instalatie de nocturna, tribuna I (care va fi construita pe locatia fostei tribune a II a) va fi complet acoperita, va fi reabilitata integral actuala tribuna I, in general fiind indeplinite toate conditiile pentru disputarea meciurilor de prima liga.

Încă ceva, pentru a da şi un răspuns celor care au încercat (din fericire, au eşuat lamentabil) să se caţere pe acest subiect din lăcomie politică: e uşor să faci gălăgie, e uşor să stai la terase şi să dai declaraţii şi să spui că aşa faci administraţie. Mai greu e să vii cu soluţii, să stai la masă şi să-ţi pui mintea la contribuţie, să construieşti ceva. Gargara e la îndemâna oricui, munca nu e pentru toţi.

Repet, momentul de astăzi va rămâne unul de referinţă în cartea de istorie a fotbalului târgoviştean: 10 iulie 2019!", se arată într-o postare a primarului oraşului.Vezi în galeria foto cum va arăta noul stadion din Târgovişte, dar şi imagini spectaculoase din timpul lucrărilor de demolare.

GALERIE FOTO

viewscnt
Articole similare
Simona Halep, la 29 de ani: 23 de trofee si 32 de milioane de euro. Doar surorile Williams si...