Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Un star de la FCSB s-a cuplat cu o vedetă care a făcut videochat. Reacţia lui Gigi Becali

GALERIE FOTO | Un star de la FCSB s-a cuplat cu o vedetă care a făcut videochat. Reacţia lui Gigi Becali galerie foto

FCSB

Comentarii

Tânăr şi un fotbalist în vogă, Cristian Manea (22 de ani) a făcut o nouă cucerire după performanţa de la Campionatul European sub 21 de ani şi transferul la FCSB. Revenit în capitală, Manea s-a cuplat cu o vedetă autohtonă care a recunoscut că a făcut videochat.

Ultima cucerire a lui Cristian Manea este Irina Deaconescu, supranumită "prinţesa Instagramului". Tânăra are aproape 600.000 de urmăritori pe Instagram şi totodată este una dintre cele mai populare vloggeriţe pe YouTube. 

Cei doi încă nu s-au afişat împreună, însă potrivit Cancan, relaţia dintre cei doi a pornit bine şi are toate şansele să fie una de lungă durată. 

Manea a fost împrumutat de FCSB de la Apollon Limassol pentru un sezon şi a debutat la vicecampioana României în victoria cu Metaloglobus din Cupa României. Momentan, în campionat, el este rezerva lui Valentin Creţu. 

IUBITA LUI CRISTI MANEA A FĂCUT VIDEOCHAT

Irina Deaconescu, ajunsă vedetă pe Instagram şi YouTube, a recunoscut că în trecut a făcut videochat, în chiar primul ei vlog de pe YouTube. 

"Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat ... Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de 3 luni. După aceste 3 luni, am strâns banii necesari, am spus că închei cu asta şi că nimeni nu va afla ce am făcut. Însă, în martie 2017, am fost sunată de o prietenă care mi-a spus că au apărut poze cu mine pe internet, dezbrăcată. A fost unul dintre momentele când am făcut un atac de panică pentru că ştiam despre ce este vorba. Am ajuns la şcoală şi am început să primesc din ce în ce mai multe mesaje de la foarte multe persoane. Într-un timp foarte scurt, aceste poze au ajuns la toţi cei care mă cunoşteau. Eram devastată, plângeam constant, nu mă pueam opri. Nu am am mers la şcoală timp de o săptămână. A apărut un articol în presă despre asta, au început mesaje de la persoane care îşi făcuseră conturi false. Mă înjurau, denigrau, îmi spuneau să mă sinucid, lumea a început să distribuie acel articol şi ştiu că, la un moment dat, pur şi simplu nu am mai putut. Mă gândeam la tot felul de prostii. Mi se părea că nu există rezolvare, că nu pot trece peste asta. Însă, cu ajutorul familiei şi prietenilor, am ajuns la nişte concluzii. Că eşti om şi că greşeşti, că persoanele care contează te vor iubi orice s-ar întâmpla şi că cei care dispar la primul nu au ce căuta în viaţa ta", a mărturisit Irina Deaconescu în primul ei vlog de pe YouTube.

REACŢIA LUI GIGI BECALI 

Despre finanţatorul de la FCSB se cunoaşte faptul că este foarte atent la viaţa personală a fotbaliştilor şi se implică atunci când simte că este nevoie. El a făcut-o în trecut, în special când jucătorii de la echipa sa au pus ochii pe "bombe sexy", cele mai bune exemple fiind cu Mihai Costea şi Cristian Tănase. 

Conform sursei menţionate anterior, Becali deja i-ar fi transmis lui Cristian Manea că dacă prestaţiile sale vor fi afectate de viaţa personală va rămâne mult şi bine pe banca de la FCSB. 

FOSTA IUBITĂ A LUI CRISTI MANEA A FOST BĂTUTĂ LA EURO U21

Iubita de la acea vreme a fostului fundaş de la CFR Cluj a fost agresată în timpul meciului dintre Franţa şi România de la Campionatul European din vară. Potrivit informaţiilor de la acea vreme totul ar fi plecat de la un gest al lui Cristi Manea, care a mers să îşi îmbrăţişeze partenera, la finalul meciului care i-a adus României calificarea în semifinalele Europeanului de tineret.

O spectatoare i-ar fi luat faţa iubitei fotbalistului şi i-a cerut lui Manea să facă o poză, moment în care fundaşul ar fi bruscat-o violent. Apoi, lucrurile au degenerat, iar fotbalistul a fost îmbrâncit de partenerul spectatoarei, în timp ce iubita lui Manea a primit un picior în faţă, în îmbulzeală.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cristian maneafcsb 

viewscnt
Articole similare