Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Veste nesperată pentru fanii WWE! Una dintre cele mai sexy luptătoare nu mai este logodită

GALERIE FOTO | Veste nesperată pentru fanii WWE! Una dintre cele mai sexy luptătoare nu mai este logodită galerie foto

WWE

Comentarii

Fanii WWE pot să spere! Una dintre cele mai sexy luptătoare s-a despărţit de logodnicul, care de asemenea este wrestler în WWE.

Chiar dacă nu s-au afişat niciodată împreună în cadrul show-urilor WWE, Alexa Bliss şi fostul campion Cruiserweight, Buddy Murphy, formau un cuplu de mult timp, iar cei doi chiar erau logodiţi. Situaţia pare că s-a schimbat în ultimele săptămâni, iar mesajul postat pe Twitter de fosta campioană feminină poate fi edificator în acest sens. 

La Superstar Shakeup, cele două zile în care wrestlerii din RAW şi SmackDown au schimbat brand-ul, Buddy Murphy a sosit în SmackDown, iar mesajul postat de "zeiţa" din WWE a fost unul rece, lipsit de afecţiune, faţă de iubitul ei. Mai mult, în podcast-ul "Not your demographic", care tratează subiecte din lumea wrestling-ului, gazdele emisiunii au dezvăluit că cei doi s-au despărţit şi au rămas doar prieteni. 

Alexa Bliss nu este doar una dintre cele mai sexy luptătoare din WWE, dar una şi dintre cele mai galonate. Ea a câştigat nu mai puţin de cinci titluri în WWE, trei în RAW şi două în SmackDown. Cei doi pot fi văzuţi în fiecare săptămână la Telekom Sport. Alexa Bliss este în RAW, show care este în fiecare vineri seară la Telekom Sport, iar Buddy Murphy în SmackDown, care poate fi văzut în fiecare duminică seară pe programele Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: alexa blisswwe 

viewscnt
Articole similare