Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galerie FOTO | Veste uriaşă pentru fata cea mică a Anamariei Prodan: ”Sunt extrem de fericită să vă anunţ acest lucru”

Galerie FOTO | Veste uriaşă pentru fata cea mică a Anamariei Prodan: ”Sunt extrem de fericită să vă anunţ acest lucru”galerie foto

Baschet

Comentarii

Anamaria Prodan este în culmea fericirii, după ce Sarah, fata sa cea mică, a reuşit o performanţă cu care nu mulţi se pot lăuda. Va semna cu Ole Miss, echipa de baschet a Universităţii Mississippi, după ce a primit 38 de oferte din NCAA.

În urma evoluţiei extraordinare din acest an, Sarah Dumitrescu va semna cu Ole Miss, echipa Universităţii din Mississippi. Anunţul a fost făcut de fata Anamariei Prodan pe contul său de Twitter.

Sunt recunoscătoare că am şansa să joc baschet, sportul pe care îl iubesc, la un nou nivel. Vreau să le mulţumesc tutoror şcolilor care m-au selectat. Acestea fiind spuse, sunt extrem de fericită să vă anunţ că voi juca la Universitatea Mississippi”, a scris Sahar pe reţelele de socializare.

La nivel de liceu în SUA, sunt aproximativ 500.000 jucătoare de baschet, dar doar 1,8% ajung să joace în NCAA şi doar 1,3% primesc bursă. Sarah e a doua jucătoare din România, după Cristina Ciocan, care joacă în conferinţa SEC din NCAA.

Sarah va semna săptămâna viitoare, iar la eveniment vor participa atât Anamaria Prodan cât şi tatăl ei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: anamaria prodansarah dumitrescu,  

viewscnt
Articole similare