Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO & VIDEO | Hotărâre adoptată de Guvern pentru construierea unei săli polivalente ultramodernă

GALERIE FOTO & VIDEO | Hotărâre adoptată de Guvern pentru construierea unei săli polivalente ultramodernăgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Cornel Ionică, primarul oraşului Piteşti, a făcut anunţul pe contul său de Facebook. Noua sală va avea 5.000 de locuri şi va costa aproximativ 20 de milioane de euro.

"Guvernul României a aprobat în şedinţa de astăzi, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru construcţia Sălii Polivalente din Piteşti. Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susţinute şi drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect şi nu numai.

Urmează ca acum Compania Naţională de Investiţii să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiţiei. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă 5 milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare şi a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri.

Aceasta este cea mai mare investiţie care este realizată în Piteşti după 1990! Mai avem şi alte proiecte similare depuse la Guvern şi veştile bune vor continua!", este mesajul primaului Cornel Ionică postat pe pagina de Facebook.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: pitesti 

viewscnt
Articole similare