Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | Wanda Nara a atras toate privirile! Cum a reacţionat soţia lui Icardi după ce Inter a fost eliminată din Liga Campionilor

GALERIE FOTO | Wanda Nara a atras toate privirile! Cum a reacţionat soţia lui Icardi după ce Inter a fost eliminată din Liga Campionilorgalerie foto
Comentarii

Internazionale Milano a produs şocul zilei de marţi în Liga Campionilor, după ce a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Inter avea nevoie de un rezultat mai bun decât Tottenham, marţi seară, şi avea prima şansă la locul al doilea în Grupa B, din moment ce formaţia italiană o întâlnea pe PSV acasă, iar englezii jucau pe Camp Nou contra Barcelonei. Ambele meciuri s-au încheiat, însă, la egalitate, scor 1-1, iar Tottenham a mers alături de câştigătoarea grupei, FC Barcelona, în optimi, în timp ce italienii vor evolua în şaisprezecimile de finală ale Europa League.

Mauro Icardi a restabilit egalitatea în minutul 73, după ce Hirving Lozano a deschis scorul în minutul 13, dar Inter nu a reuşit să mai înscrie încă un gol, în finalul meciului. Iar una dintre cele mai afectate persoane din tribunele stadionului Giuseppe Meazza a fost Wanda Nara, soţia şi impresarul lui Mauro Icardi deopotrivă, care nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plâns.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: interwanda naraliga campionilor 

viewscnt
Articole similare