Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GALERIE FOTO | "Zeiţa" din WWE şi-a surprins fanii cu o schimbare radicală de look

GALERIE FOTO | "Zeiţa" din WWE şi-a surprins fanii cu o schimbare radicală de lookgalerie foto

WWE

Comentarii

Sezonul WrestleMania poate reprezenta o perioadă de tranziţie, din multe puncte de vedere. Aşa este şi în cazul fostei campioane, Alexa Bliss, care a decis să îşi surprindă fanii şi să îşi schimbe look-ul chiar înainte de marele eveniment din sports entertainment.

"Zeiţa" blondă din WWE şi-a obişnuit fanii cu un look similar cu cel al lui Margot Robbie în filmul Suicide Squad, acolo unde celebra actriţă juca rolul lui Harley Quinn, în vremea în care era un personaj negativ, displăcută fiind de o parte a publicului pentru acţiunile sale din ring. 

Acum, cu puţin timp înainte de show-ul show-urilor, WrestleMania, Alexa şi-a schimbat culoarea părului şi a postat imediat o poză cu noul look pe o reţea de socializare. 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO

Alexa Bliss este una dintre cele galonate femei din WWE. Ea a câştigat de nu mai puţin de trei ori titlul feminin din RAW, dar şi de două ori pe cel din SmackDown. Totodată, Alexa a câştigat şi servieta Money in the Bank. 

Cu Alexa Bliss vă puteţi întâlni în fiecare vineri, la Telekom Sport, în cadrul show-ului RAW. Telekom Sport transmite cele mai importante show-uri din WWE, RAW şi SmackDown, în fiecare vineri şi duminică. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexa blisswwewrestling 

viewscnt
Articole similare