Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galeriile de fotbal, arătate din nou cu degetul după violenţele din Piaţa Victoriei. Reacţia Jandarmeriei

Galeriile de fotbal, arătate din nou cu degetul după violenţele din Piaţa Victoriei. Reacţia Jandarmeriei

Diverse

Comentarii

Galeriile echipelor de fotbal au fost din nou arătate cu degetul după violenţele care au izbucnit în timpul "Protestului Diasporei". Vineri, în jurul orei 23:00, Jandarmeria a intervenit în forţă în mulţimea care protesta în faţa Guvernului.

Peste 100.000 de oameni s-au adunat vineri seară în Piaţa Victoriei, din Bucureşti, pentru a protesta împotriva modului în care partidul de guvernământ se ocupă de destinele României. Pe tot parcursul mitingului, grupuri izolate au intrat în conflict cu jandarmii. De partea cealaltă, Jandarmeria a acţionat violent, cu sute de butelii de gaze lacrimogene descărcate în mulţime, dar şi cu un camion dotat cu tunuri cu apă.

În orei 20:00, jandarmii au intervenit violent pentru eliberarea Pieţei Victoriei, deşi cei mai mulţi protestatari erau paşnici. S-a intervenit din nou cu grenade cu gaze lacrimogene şi cu tunuri cu apă. Din mulţime s-au desprins mai multe grupuri violente de protestatari, care au început să arunce pietre, beţe, sticle cu apă, etc.

Din nou, galeriile din Bucureşti sunt arătate cu degetul. Se speculează că cei care s-au încăierat cu jandarmii sunt ultraşi infiltraţi, care au venit special pentru a provoca violenţe.

Jandarmeria a postat pe Facebook un comunicat în care acuză că ultraşii din galerii s-au infiltrat în mulţime pentru a provoca incidente:

Afla mai multe despre: ultrasiprotestediasporaguvernpiata victoriei 

viewscnt
Articole similare