Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găman despre rezultatele naţionalei: "Trăim într-o societate săracă şi coruptă care se reflectă în fotbal!" De ce există încă frământări la Astra: "Ştiţi şi voi, nu mi-e frică să o spun!"

Găman despre rezultatele naţionalei: "Trăim într-o societate săracă şi coruptă care se reflectă în fotbal!" De ce există încă frământări la Astra: "Ştiţi şi voi, nu mi-e frică să o spun!"

Astra Giurgiu

Comentarii

Valerică Găman a vorbit la finalul partidei de la Piteşti despre frământările de la Astra Giurgiu şi a făcut o analiză inedită asupra rezultatelor de la echipa naţională din ultima vreme.

Despre faza penalty-ului din minutul 68, fază care a decis meciul, Valerică Găman a mărturisit: "Din teren, nu am simţit să îl fi atins. Nu mai contează, am pierdut meciul şi trebuie să ne gândim la următoarele meciuri, pentru că nu am strâns puncte. Se pare că nu reuşim să strângem puncte. A fost un meci greu, din care cred că trebuia să luăm minim un punct. A fost un meci de luptă, pe un teren greu, între două echipe cu o situaţie neplăcută în clasament. Probabil că anul ăsta va fi mai greu să accedem în playoff. Am început foarte prost, au fost unele frământări şi încă mai sunt la echipă. Sperăm să se rezolve şi să câştigîăm cât mai multe meciuri"

La Giurgiu sunt frământări, iar fostul internaţional le-a confirmat. Totodată, el a declarat că aşteaptă venirea lui Edward Iordănescu la echipă: "Ştiţi şi voi, nu trebuie să dezvolt (n.r ce frământări sunt). Aceleaşi probleme vechi. Nu e vorba că mi-e frică să o spun, dar ştiţi şi voi. Probleme financiare care sperăm să se rezolve. Cu toate că atunci când intrăm în teren, nu ne gândim la ele, nu trebuie să ne găsim un alibi din faptul că sunt probleme financiare.  (n.r Îl aşteptaţi şi pe Edi Iordănescu?) Da, îl aşteptăm" a mai spus Găman.

Fost jucător al echipei naţionale, Valerică Găman a vorbit şi despre contra performanţa primei reprezentative: "Este rezultatul ultimilor 30 de ani, rezultatul societăţii în care trăim, una săracă, poate şi coruptă, care se reflectă în fotbal" a mai spus Găman.

Fundaşul originar din Băileşti are  14 selectii în prima reprezentativă a României şi un gol marcat. El a evoluat în cariera sa pentru FC U Craiova, Dinamo, Astra Giurgiu, Karabukspor, FCSB, Al Shabab şi din nou, Astra Giurgiu.

FC Argeş a obţinut, vineri, prima victorie în actuala ediţie a Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Astra Giurgiu, în etapa a VII-a.

Afla mai multe despre: valerică găman 

viewscnt
Articole similare