Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găman îl sfătuieşte pe Moruţan să plece în Golf: ”Să se ducă! Banii sunt foarte importanţi, iar fotbalul de acolo a crescut!”

Găman îl sfătuieşte pe Moruţan să plece în Golf: ”Să se ducă! Banii sunt foarte importanţi, iar fotbalul de acolo a crescut!”

Astra Giurgiu

Comentarii

Valerică Găman (31 de ani) a vorbit într-un interviu despre situaţia de la clubul Astra, dar şi despre Marius Şumudică, Olimpiu Moruţan sau Constantin Budescu.

Ajuns la 31 de ani, Valerică Găman se simte bine la Astra:

”Ar fi bine să rămânem în această formulă pentru că am început să sudăm relaţiile între noi, să fim omogeni şi cred e important să rămânem aşa” a mărturisit Valerică Găman.

Fundaşul speră că Budescu nu va pleca de la Astra, în ciuda interesului mare pentru el: ”E important să rămână şi el, lăsând gluma, are timp peste 4 luni să aleagă ce-şi doreşte”

Totodată, Găman speră că problemele financiare ale clubului se vor rezolva: ”Azi era vorba să se rezolve ceva. Bine că ai adus vorba. Îmi doresc să ne fie mintea doar la fotbal, să nu mai apară acele probleme, suntem pe un trend ascendent şi ar fi păcat să fim perturbaţi de aceste probleme financiare.”

Găman spune că Moruţan nu ar trebui să stea pe gânduri. Fotbalistul FCSB-ului ar avea o super propunere din zona Golfului, unde ar încasa un salariu de cinci ori mai mare decât la FCSB: ”Tânăr, netânăr, îl sfătuiesc să se ducă. Sunt importanţi banii, nimeni nu o să-ţi facă o statuie că ai jucat în altă ţară. Importanţi sunt banii şi viitorul familiei lui. Acea parte a crescut foarte mult, să facă rost de bani şi poate are timp să joace şi într-un campionat mai puternic. De asta te apuci de fotbal, pentru bani. Cei de acolo  pot să plătească această sumă fără probleme”

Marius Şumudică, fostul antrenor al lui Găman, face senzaţie în Turcia: ”Vorbim săptămânal, mă bucur pentru rezultatele lui, e antrenorul anului. Pentru mine e cel mai bun antrenor, nu vreau să-l perii sau că poate vede interviul, dar m-a impresionat modul în care lucrează şi ştie să-şi apropie jucătorii” a mai declarat Valerică Găman.

Afla mai multe despre: valerică găman 

viewscnt
Articole similare