Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

GAME OVER, Daum! Germanul va fi demis de la naţională. Prima reacţie oficială

GAME OVER, Daum! Germanul va fi demis de la naţională. Prima reacţie oficială

Echipa națională

Comentarii

Christoph Daum nu va mai fi antrenorul echipei naţionale a României!
 
Ca urmare a şedinţei de azi a Comisiei Tehnice s-a propus ca germanul să fie demis, iar potrivit informaţiilor Dolce Sport, Răzvan Burleanu va fi de acord! Fiecare membru din Comisia Tehnică va face o propunere pentru un nou selecţioner şi apoi se va alege cea mai bună variantă.
 
“A avut loc o evaluare şi o dezbatere privind situaţia echipei naţionale. Apoi, atât membrii Comisiei cu drept de vot prezenţi astăzi, cât şi cei absenţi, prin telefon, s-au pronunţat cu privire la posibilitatea ca actualul staff al echipei naţionale să continue până la finalul meciurilor din campania de calificare sau ca preşedintele FRF să înceapă negocierile pentru rezilierea contractului. Ionuţ Badea şi Christos Papadopoulos, ca membrii ai staff-ului primei reprezentative, n-au participat la vot. Majoritatea a votat pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului. Ulterior, fiecare membru cu drept de vot a propus variante pentru un viitor selecţioner”, a declarat preşedintele Comisiei Tehnice şi Directorul Tehnic FRF, Mihai Stoichiţă
 
Dan Petrescu pare principalul favorit să preia naţionala. Antrenorul celor de la CFR Cluj a anunţat că îşi doreşte să fie selecţioner şi ar putea accepta o astfel de propunere în cazul în care va primi acceptul conducătorilor ardeleni.
 
În preliminariile pentru Mondialul din 2018, naţionala României mai are de disputat meciurile cu Kazahstan, pe 5 octombrie, şi cu Danemarca, pe 8 octombrie.
 
Naţionala României e pe locul 4 în grupă şi nu mai are nicio şansă la calificare.

Afla mai multe despre: christoph daumromaniaselectioner 

viewscnt
Articole similare