Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Game over, Gardoş! Omul cumpărat cu 7,5 milioane de euro e gata să plece liber de contract! Anunţul englezilor

Game over, Gardoş! Omul cumpărat cu 7,5 milioane de euro e gata să plece liber de contract! Anunţul englezilor

Stranieri

Comentarii

Presa din Anglia scrie astăzi despre situaţia lui Florin Gardoş la Southampton, la mai bine de trei ani distanţă de la transferul de 7,5 milioane de euro la gruparea în Premier League.

Cumpărat de Southampton de la Steaua, în 2014, Gardoş a jucat doar 19 meciuri pentru "Sfinţi", fiind scos din joc de numeroasele accidentări. Refăcut, Gardoş a sperat că va primi mai multe şanse sub comanda noului antrenor, Mauricio Pellegrino, însă acest lucru nu s-a întâmplat. 
 
Mai mult, tehnicianul argentinian şi-a întărit şi mai mult axul central al defensivei prin transfeurile lui Wesley Hoedt şi Jan Bednarek, fiind clar că nu-şi doreşte să se bazeze pe stoperul român. 
 
Cotidianul Daily Echo notează astăzi că Gardoş se va despărţi aproape sigur de Southampton în perioada de transferuri din ianuarie, când va fi deja în ultimele 6 luni de contract şi va putea negocia liber cu orice echipă.
 
Nu vrea să revină în ţară
 
Pentru Florin Gardoş varianta despărţirii nu e deloc nouă. În vară, fundaşul a vorbit deschis despre o posibilă plecare din Anglia, însă atunci lua în calcul un împrumut. Totuşi, o revenire în Liga 1 nu e deloc pe placul fotbalistului de 28 de ani, care şi-ar dori să continue într-un campionat din străinătate, la o echipă care să-i ofere posibilitatea de a juca meci de meci.

Afla mai multe despre: florin gardostransfer,  

viewscnt
Articole similare