Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gane a anunţat că vrea să rămână la Dinamo: ”Suporterii vor să rămân! Şi mie mi-ar plăcea!” Cum a decurs întâlnirea cu Dario Bonetti

Gane a anunţat că vrea să rămână la Dinamo: ”Suporterii vor să rămân! Şi mie mi-ar plăcea!” Cum a decurs întâlnirea cu Dario Bonetti

Dinamo București

Comentarii

Ionel Gane a vorbit la finalul partidei cu CFR Cluj despre meci, dar şi despre viitorul său în club. Antrenorul a confirmat că vrea să rămână la conducerea echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

”Nu a fost să fie, să continuăm cu a cincea victorie. Ca joc a fost destul de bine a doua repriză” a spus antrenorul Ionel Gane, la finalul jocului cu CFR Cluj.

Fanii continuă să se implice la Dinamo: ”Ştiu că luni este o şedinţă importantă la club, în care ei vor să fie majoritari în club şi să ofere o stabilitate financiară la nivel administrativ. Avem nevoie la ce s-a întâmplat în ultimul timp. Nu sunt ei vinovaţi, ei încearcă să găsească soluţii. Şi în scurtul timp pe care îl avem acum, ei încearcă să facă ceea ce nu au făcut spaniolii” a spus antrenorul. El a confirmat că suporterii îşi doresc ca tehnicianul să continue la club: ”Am avut o discuţie cu reprezentanţii DDB zilele astea, ei îşi doresc să rămân în continuare la echipă. Mi-ar plăcea şi mie să rămân. Însă discuţia finală o vom avea după meciul cu Cliceni. Să vedem şi perspectivele echipei, stabilitatea care o să fie în continuare”

Sosirea lui Dario Bonetti nu l-a dat peste cap pe tehnicianul din Ştefan cel Mare: ”Ştiam că o să vină, pentru că mi-au spus suporterii. El a venit la Săftica, ne-am cunoscut 5-10 minute, am vorbit puţin. Nu a vorbit cu jucătorii. În schimb ştiu că vine un fel de consilier pe parte sportivă şi pe parte administrativă, să ajute. El are o relaţie foarte bun cu cei de la DDB. Pe partea tehnică nu s-a pus problema. A venit, ne-am salutat, dar nu am discutat nimic legat de lotul de jucători sau de meciurile care urmează” a mai apus Gane.

Dinamo - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

În direct la Telekom Sport 1, CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, Dinamo Bucureşti, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I.


Dinamo: Mejias – Sorescu, Puljic (Bejan ’46), R. Grigore, A. Radu – Anton (Achim ’88), Răuţă – Camara (Bani ’88), Măgureanu (Garcia ‘7, Gueye ‘35), Fabbrini – Nemec. Antrenor: Ionel Gane.

Afla mai multe despre: ionel gane 

viewscnt
Articole similare