Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gane vrea acelaşi randament de la jucătorii săi şi în meciurile din campionat: ”Eram în playoff dacă abordam meciurile la fel!”

Gane vrea acelaşi randament de la jucătorii săi şi în meciurile din campionat: ”Eram în playoff dacă abordam meciurile la fel!”
Comentarii

Dinamo s-a calificat, joi, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, de echipa Dunărea Călăraşi, scor 3-1.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Anton ’32, ’44 şi Bejan ’62. Pentru gazde a înscris Fotescu, în minutul 67.

”Sunt bucuros pentru meciul pe care l-am făcut, aveam nevoie de această victorie. Nu numai de calificare, dar şi faptul că ne aduce mai multă încredere pentru următorul joc. Dacă abordam meciurile din campionat cum le-am abordat pe cele din cupă acum eram sigur în play-off” a spus Ionel Gane, la finalul jocului.

Antrenorul dinamovist visează la câştigarea Cupei României: ”Suntem în semifinale şi ne dorim foarte mult să câştigăm acest trofeu pe care nu l-am câştigat de mult”

Dinamo va juca un amical cu Dinamo Kiev, formaţia antrenată de Mircea Lucescu: ”Mă bucur că avem parte de acest amical de gală şi nu numai, pentru ceea ce ne dorim noi în primul rând, financiar şi îi mulţumim lui Mircea Lucescu pentru că a acceptat acest amical!

El a comentat şi incidentul în care au fost implicaţi Creţu şi Mihaiu: ”Sunt copii, a fost o glumă făcută într-un moment foarte prost, eram după meciul cu Astra Giurgiu, pierdusem. I-am trimis la echipa a doua, au stat zece zile, şi-au cerut scuze şi acum deja Creţu a şi jucat. Îşi permit şi cu Nepomuceno, adică nu era prima dată când făceau glume între ei, dar nu au ales bine momentul.” a mai spus Gane.


În semifinalele Cupei României sunt calificate şi echipele Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: ionel gane 

viewscnt
Articole similare