Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ganea pleacă de la Craiova, Mititelu şi-a dat acordul, dar ultimul cuvânt îl are Hagi. Fiul lui Ionel Ganea vrea să joace în străinătate, dar are nevoie de OK-ul ”Regelui”

Ganea pleacă de la Craiova, Mititelu şi-a dat acordul, dar ultimul cuvânt îl are Hagi. Fiul lui Ionel Ganea vrea să joace în străinătate, dar are nevoie de OK-ul ”Regelui”

Superliga

Comentarii

George Ganea nu va mai continua cu FC U Craiova şi din sezonul următor, după doar un an petrecut în Bănie. Atacantul, în vârstă de 22 de ani, a obţinut undă verde din partea lui Adrian Mititelu pentru a rămâne liber de contract, dar Gică Hagi va avea ultimul cuvânt de spus.

Conform ProSport.ro, finanţatorul lui FC U Craiova este de acord ca Ganea să rămână liber de contract, dar totul depinde de Gică Hagi, pentru ca dorinţa atacantului de a se transfera în străinătate să se realizeze. Asta se întâmplă deoarece George Ganea este deţinut în coproprietate cu Farul Constanţa.

Aceeaşi sursă relatează că, fostul fotbalist al Rapidului se află în negocieri avansate cu două cluburi de peste hotare. Ganea ar fi informat deja conducerea Farului în legătura cu dorinţa sa iar tratativele sunt în desfăşurare.

Ganea, om de bază în atacul Craiovei

În sezonul trecut, George Ganea a jucat 35 de meciuri pentru FC U Craiova în toate competiţiile, a marcat patru goluri şi a pasat decisiv de patru ori. Alb-albaştrii au fost la un pas să prindă cupele europene pentru prima dată de la revenirea în Superligă, dar au pierdut barajul pentru UEFA Conference League contra lui CFR Cluj, scor 0-1. Ganea este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro.

Fiul lui Ionel Ganea a evoluat timp de trei sezoane pentru Farul, din 2019 până în 2022, a adunat 85 de meciuri, a marcat 10 goluri şi a pasat decisiv de 10 ori. De-a lungul carierei a mai evoluat la nivel profesionist pentru Rapid, FC Argeş şi CFR Cluj.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovafarulgeorge ganeaionel ganeahagi 

viewscnt
Articole similare