Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Garbine Muguruza câştigă primul trofeu după 2 ani de pauză. Jucătoarea din Spania s-a impus în două seturi în finală la WTA Dubai

Garbine Muguruza câştigă primul trofeu după 2 ani de pauză. Jucătoarea din Spania s-a impus în două seturi în finală la WTA Dubai

Sporturi

Comentarii

Este cel de-al 8-lea trofeu pe care Muguruza îl câştigă în tenis. Cele mai importante titluri pe care le-a câştigat aceasta sunt două titluri de Grand Slam (Wimbledon şi Roland Garros).

Favorită 9 la câştigarea trofeului, jucătoarea din Spania a reuşit să se impună după o finală câştigată cu 7-6 6-3 în faţa jucătoarei din Cehia, Barbora Krejcikova.

Jucătoarea din Spania are un debut de an excelent cu finală la Qatar şi trofeu câştigat în Dubai. Meciul cu Krejcikova a fost unul destul de dificil. Muguruza s-a impus în prelungirile tie-break-ului cu scorul de 8-6. Jucătoarea din Spania nu mai câştigase un titlu din aprilie 2019. Atunci s-a impus la Monterry. Este cel de-al 8-lea trofeu pe care Muguruza îl câştigă în tenis. Cele mai importante titluri pe care le-a câştigat aceasta sunt două titluri de Grand Slam (Wimbledon şi Roland Garros).

Krejcikova, numărul 63 WTA, a fost la prima finală din carieră la acest nivel. Jucătoarea cehă va urca locuri bune în clasament de săptămâna viitoare.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tenis 

viewscnt
Articole similare