Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş a dezvăluit cu ce echipă din Liga 1 Betano a mai negociat în această iarnă: "A fost o variantă"

Gardoş a dezvăluit cu ce echipă din Liga 1 Betano a mai negociat în această iarnă: "A fost o variantă"
Comentarii

Florin Gardoş a fost prezentat oficial astăzi la noua sa echipă, Universitatea Craiova. Chiar dacă vine sub formă de împrumut de la Southampton, fundaşul a declarat că ia în calcul să rămână la Ştiinţa şi după expirarea împrumutului.

În acelaşi timp, Gardoş a recunoscut că a negociat şi cu Viitorul în această iarnă. 

"Eu nu am discutat cu nimeni de la Steaua nici în vară, nici acum! Sunt poveşti şi vă spun sincer. Singurul om cu care am discutat şi vreau să-i mulţumesc pentru asta a fost Gică Hagi! Viitorul a fost o variantă. Am discutat cu domnul Hagi şi vreau să-i mulţumesc pentru asta şi pentru sfaturile date" - a spus Florin Gardoş.

Florin Gardoş va deveni liber de contract din vară. 

"Am ales să vin aici pentru că am fost dorit de toată lumea, conducere, antrenori... Mi-a plăcut că totul a mers foarte rapid şi totul a fost transparent, de când am început negocierile. Am rămas plăcut surprins de ce se întâmpla la Craiova. Lucrurile nu erau atât de bine puse la punct când am plecat eu din România.

Sunt pregătit să joc inclusiv la meciul cu Timişoara, dar mi-e greu să îmi dau exact seama la ce nivel sunt din punct de vedere fizic [...]

Mai am contract până în vară cu Southampton. Iau în calcul orice variantă, inclusiv să rămân aici. Nu există nicio clauză. Contractul cu Southampton îmi expiră pe 30 iunie şi voi fi jucător liber. Ei nu mai au nicio pretenţie. Am o înţelegere cu domnul Rotaru, iar dacă lucrurile vor merge bine iau în considerare să rămân aici", a declarat Florin Gardoş în conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: florin gardosgica hagicraiovaviitorulfcsb 

viewscnt
Articole similare