Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş a semnat cu o altă echipă din Liga 1: ”Îmi doresc să joc, cred în şansa mea!”

Gardoş a semnat cu o altă echipă din Liga 1: ”Îmi doresc să joc, cred în şansa mea!”

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş a fost împrumutat până în vară de Craiova la Poli Iaşi. Fostul fundaş al lui Southampton nu exclude să rămână şi în sezonul următor la Iaşi, dar spune că totul depinde de un cumul de situaţii.

Gardoş a jucat foarte puţin la Craiova, iar în această iarnă a ţinut neapărat să-şi rezolve situaţia. Fundaşul de 30 de ani a acceptat să fie împrumutat la Iaşi, unde va juca până în vară şi speră să aibă un parcurs mai fericit decât la Craiova. Gardoş spune că ar putea rămâne şi din vară la Iaşi, însă depinde totul de câteva concluzii pe care le va trage la finalul sezonului:

”Îmi doresc să joc. Cel mai important e să fac pregătirea, să fiu sănătos şi apoi cel mai bun va juca. Asta e cel mai important. Să fiu bine şi cred în şansa mea, dar ştiu că şi ei au făcut o treabă bună şi fiecare jucător îşi doreşte să joace. Iau în considerare şi varianta să rămân la Iaşi din vară. Rămâne de văzut ce se întâmplă în aceste 5-6 luni. Dacă mă voi simţii bine aici şi voi fi dorit în continuare, de ce nu?

Depinde şi de ce se va întâmpla la echipă. Dacă prindem play-off-ul, şansele ar fi mult mai mari. O să iau totul pas cu pas. Pentru că şi când am venit la Craiova mi-am făcut planuri mari, să joc şi să revin la naţională şi, din păcate, nu s-a întâmplat. Aşa că vreau să iau pas cu pas. Dacă va veni şi convocarea (n.r. la naţională), va fi şi mai bine.

Sper ca suporterii ieşeni să fie alături de noi şi să ne susţină la fiecare meci. Va fi important suportul lor. Sper să ajungem în play-off şi să le facem o bucurie şi lor
”, a declarat Florin Gardoş pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: florin gardospoli iasiliga 1u craiova 

viewscnt
Articole similare