Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş, gaură neagră în Premier League! Românul a costat-o pe Southampton 770.000 de euro pe meci

Gardoş, gaură neagră în Premier League! Românul a costat-o pe Southampton 770.000 de euro pe meci

Stranieri

Comentarii

Publicaţia britanică Daily Echo a calculat că fundaşul Florin Gardoş a costat clubul Southampton suma de 680.000 de lire sterline (770.000 de euro) pe fiecare meci jucat în prima echipă.

Gardoş a fost transferat în Anglia în vara lui 2014, când a semnat un contract pe patru ani. Southampton a achitat şase milioane de lire sterline grupării FC Steaua pentru transferul lui Gardoş, iar jucătorul a primit la formaţia "sfinţilor" un salariu de 30.000 de lire sterline pe săptămână.

Din cauza accidentărilor suferite, fundaşul a jucat doar 18 partide (11 în Premier League) pentru prima echipă a lui Southampton în trei ani şi jumătate. Ţinând cont de fapul că este puţin probabil ca el să mai joace vreun meci până în vară, când i se încheie contractul, jurnaliştii englezi au calculat că românul i-a costat pe conducătorii grupării engleze 681.000 de lire sterline pentru fiecare dintre apariţiile sale în prima echipă.

Florin Gardoş a jucat ultimul meci oficial în 28 ianuarie 2017, în înfrângerea suferită cu 0-5, în faţa formaţiei Arsenal Londra, în turul al patrulea al Cupei Angliei. De atunci, el a mai evoluat doar la echipele de rezerve ale clubului.

Gardoş, în vârstă de 29 de ani, poate negocia acum un transfer în calitate de jucător liber de contract, valabil din vară.

Afla mai multe despre: gardosgaurasouthamptonpremier league 

viewscnt
Articole similare