Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş iritat după înfrângere: ”Dai totul pe teren şi eşti înjurat de mamă, de tată, de toate cele...”

Gardoş iritat după înfrângere: ”Dai totul pe teren şi eşti înjurat de mamă, de tată, de toate cele...”
Comentarii

Florin Gardoş a explicat la finalul meciului ce s-a întâmplat cu echipa sa luni seara în partida contra Concordiei Chiajna. Craiova a pierdut al doilea meci al sezonului şi rămâne fără victorie pe teren propriu în acest sezon, după meciurile cu Poli Iaşi, FC Botoşani şi Concordia Chiajna.

”Era destul de greu să câştigăm după ce am rămas în zece oameni. Am jucat 70 de minute în inferioritate numerică, dar cred că echipa a avut o atitudine bună, poate că meritam ceva mai mult azi. A trebuit să compensăm lipsa unui jucător şi să alergam mai mult. Evident că intervin nervii, dar chiar şi-aşa ne-am creat ocazii şi am încasat un gol la o fază care nu anunţa mare lucru.Un adevsar a fost şi gazonul, se rupe foarte uşor, nu se mai poate alerga, ne dezavantajează pentru că suntem o echipă care pasăm şi care caută posesia. Noi începem construcţia din spate, nu avem talie şi nici forţă. daca nu va fi schimbat gazonul vom avea probleme foarte mari tot anul. Mai ales când va începe să plouă şi vremea va fi urâtă.E greu să te controlezi uneori, când alergi 90 de minute, dai totul pe teren şi te înjură de mamă şi de tată, de toate cele. Normal că te enervezi. Am tot respectul pentru cei din peluză, ne-au susţinut şi sunt mereu alături de noi. La meciul cu Sepsi n-am avut nici atitudine, nici agresivitate, nimic. Ne-am dus toţi, am băgat capul în pământ şi ne-am cerut scuze. Dar, când joci în 10 timp de 70 de minute şi eşti huiduit asta nu te ajută cu nimic. Nu mai gândeşti lucid” a declarat Florin Gardoş la final.

U Craiova ocupă doar locul 12 în clasament după 5 etape de campionat cu 5 puncte. Oltenii au marcat cinci goluri în acest sezon şi au încasat alte cinci. Pe teren propriu în noul sezon al Ligii 1, elevii lui Mangia au remizat cu Poli Iaşi şi FC Botoşani şi au pierdut acum cu Concordia. Următorul meci acasă va fi derby-ul cu Dinamo.
 

Afla mai multe despre: florin gardoşu craiovaliga 1 

viewscnt
Articole similare