Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş revine în Liga 1 după 1286 zile şi doar 11 meciuri în Premier League! Ce s-a întâmplat cu cota fundaşului vândut de FCSB cu 6,8 milioane de euro

Gardoş revine în Liga 1 după 1286 zile şi doar 11 meciuri în Premier League! Ce s-a întâmplat cu cota fundaşului vândut de FCSB cu 6,8 milioane de euro

Superliga

Comentarii

CS U Craiova a oficializat împrumutul lui Florin Gardoş, iar fundaşul de 29 de ani revine astfel în Liga 1 după trei ani şi jumătate.

Mai exact, 1286 de zile au trecut de când fotbalistul din Satu Mare pleca în Premier League, cu speranţa de a deveni titular în centrul apărării lui Southampton şi de a-şi face un nume în cel mai tare campionat al Europei.

Gardoş devenea pe 14 august 2014 unul dintre cei mai scumpi jucători din istoria Ligii 1, Southampton plătind FCSB-ului nu mai puţin de 6,8 milioane de euro în schimbul transferului.

Iar startul a fost unul promiţător pentru Gardoş, în condiţiile în care fundaşul a reuşit să-i câştige încrederea antrenorului de atunci al "Sfinţilor", Ronald Koeman, şi a început să joace.

11 meciuri a jucat Gardoş în Premier League în tricoul lui Southampton, toate în sezonul 2014-2015, primul petrecut în Anglia

Ulterior, lucrurile nu au mai mers însă la fel de bine şi ghinioanele s-au ţinut lanţ pentru Gardoş. Accidentat grav după primul sezon în Anglia, Gardoş nu a mai reuşit să-şi găsească drum spre primul 11 al echipei mari, iar acum apelează la o soluţie de avarie pentru a-şi reintra în ritm: revenirea în Liga 1.

Cotat la nu mai puţin de 6 milioane de euro în momentul plecării de la Steaua, Gardoş revine acum în Liga 1 cu o cotă de piaţă de doar 2 milioane de euro.
 

Afla mai multe despre: gardostransfercs u craiovaimprumut 

viewscnt
Articole similare