Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş s-a despărţit de Craiova şi este gata de o nouă provocare. Bancu: ”Îi doresc succes acolo unde va merge!”

Gardoş s-a despărţit de Craiova şi este gata de o nouă provocare. Bancu: ”Îi doresc succes acolo unde va merge!”
Comentarii

Florin Gardoş nu va mai continua la U Craiova, lucru confirmat de Nicuşor Bancu şi Alex Mitriţă. Fundaşul de 30 de ani a jucat foarte puţin în acest sezon şi îşi doreşte să meargă la o echipă la care să-i dea mai multe şanse.

Fostul internaţional român ales să meargă la Craiova după ce s-a despărţit de Southampton, în speranţa că va reuşi să-şi reintre în formă. Însă a prins foarte puţine minute în tricoul Craiovei, lucru de care s-a arătat nemulţumit. Gardoş a purtat o discuţie cu cei din conducere şi până la urmă au ales să se despartă.

Nicuşor Bancu a confirmat că Florin Gardoş nu le va mai fi coleg şi susţine că fundaşul de 30 de ani are mai multe oferte: ”Ştiu că nu va mai veni, îi doresc succes acolo unde va merge şi îi mulţumesc ce a făcut pentru noi. Am înţeles că sunt multe echipe care îl doresc, nu ştiu unde va merge, pentru că nu am discutat cu el”, a declarat Bancu.

Mitriţă spune că nici el nu a apucat să vorbească cu Florin Gardoş, dar susţine că regretă plecarea acestuia: ”Nu am vorbit cu el. Mi-a dat doar un mesaj că nu o să mai facă parte. Îmi pare rău pentru el. Este un prieten bun, dar sper să îşi găsească o echipă unde să continue, pentru că e un jucător valoros”, a spus Mitriţă.

Afla mai multe despre: florin gardosliga 1u craiovamitritabancu 

viewscnt
Articole similare