Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gardoş vrea VAR în Liga 1: ”Să vină şi la noi tehnologia aia, că am scăpa de toate scandalurile”

Gardoş vrea VAR în Liga 1: ”Să vină şi la noi tehnologia aia, că am scăpa de toate scandalurile”

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Hermannstadt, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.

”Am înţeles că nu ar fi fost ofsaid la acea fază. Sunt convins că nu a fost cu intenţie, se întâmplă să mai greşească. În ultima perioadă am avut arbitraje bune, spre deosebire de începutul campionatului. Azi văd că iar au fost probleme. Sper să vină şi la noi odată tehnologia aia, că am scăpa de toate scandalurile astea” a explicat Florin Gardoş, după meci.

„Astăzi ne doream mai mult. Dar a fost foarte greu. Iar condiţia terenului a fost foarte rea. Mai ales a doua repriză, pe partea noastră, am suferit mult pe construcţie din cauza astea, parcă alergam pe biscuiţi. Nu ştiu când vom avea odată peste tot terenuri ca lumea, să nu mai avem... riscăm să ne accidentăm” a mai spus fostul internaţional român.

Cele două echipe au evoluat în următoarele formule:

Academica Clinceni: Vâlceanu – Pashov, Jutric, Gardoş, Dobrescu – Cascini, Ventura (Dumitriu ’65) – Cordea (Andronic ’64), Longher (Chandarov ‘8, Boiciuc ‘65), C. Tănase (Achim ’20) – Chunchukov. Antrenor: Ilie Poenaru

Hermannstadt: Cristiano – Scarlatache (Măţel ’59), Viera, Stoica – Petrescu (Aralica ’90), Addae, Dâlbea, Romario, Oprut – Mayoral (Alhassan ’90), Sîntean (Karanovic ’53). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Jutric ’42, Dobrescu ’86 / Sîntean ’19, Dâlbea ’38, Petrescu ;88

Arbitri: George Găman - Florin Neacşu, Tunyogi Ferencz - Viorel Flueran

Observator: Florin Hîncu.

Afla mai multe despre: florin gardoş 

viewscnt
Articole similare