Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale a plecat în timpul interviului de la finalul partidei cu Danemarca. De ce s-a supărat galezul

Gareth Bale a plecat în timpul interviului de la finalul partidei cu Danemarca. De ce s-a supărat galezul

EURO 2020

Comentarii

Reprezentativa Danemarcei s-a calificat, sâmbătă, în sferturile de finală ale Campionatului European, trecând în optimile de finală de selecţionata Ţării Galilor, scor 4-0, pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam.

Dolberg de două ori, Maehle şi Braithwaite au punctat pentru danezi, într-un joc la care Ovidiu Haţegan a fost arbitru de rezervă.

Gareth Bale a plecat în timpul interviului de la finalul partidei cu Danemarca

La finalul partidei, căpitanul galezilor a vorbit despre dezamăgirea prin care el şi coechipierii săi au trecut după ultimul fluier al partidei: ”Din multe puncte de vedere am început bine. Primele 25 de minute au fost bune, dar am încasat acel gol şi lucrurile s-au schimbat. În a doua repriză am ieşit decişi să jucăm dar din păcate am făcut o eroare care a condus la cel de-al doilea gol. Este dezamăgitor, suntem frustraţi, dar e de înţeles în situaţia asta. O ocazie ratată pentru noi, dar mă pot declara mândru de colegii mei” a spus Bale, care a plecat supărat atunci când a fost întrebat dacă a fost ultima sa apariţie în tricoul naţionalei ţării sale.

Danemarca este prima reprezentativă care merge în sferturile Euro 2020 după victoria clară de la Amsterdam. Se va duela sâmbătă, de la ora 19:00, cu învingătoarea meciului dintre Olanda şi Cehia.

Au evoluat:

Ţara Galilor: Ward - C. Roberts (Williams ’40), Rodon, Mepham, B. Davies – Morrell (Wilson ’60), Allen - Bale, Ramsey, D. James (Brooks ’78) – Moore (Roberts ’78). Selecţioner: Rob Page

Danemarca: Schmeichel - Christensen, Kjaer (Andersen ’77), Vestergaard - Stryger Larsen (Boilesen ’77), Höjbjerg, Delaney (Jensen ’60), Mæhle - Braithwaite, Dolberg (Cornelius ’69), Damsgaard (Norgaard ’60). Selecţioner: Kasper Hjulmand.

Meciul a fost arbitrat de germanul Daniel Siebert, ajutat de conaţionalii săi Jan Seidel şi Rafael Flotyn, precum şi de rezerva Ovidiu Haţegan.

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare