Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale, gest pur şi simplu incalificabil în derby-ul Madridului! VIDEO | Imagini cum rar se văd pe un teren de fotbal la acest nivel

Gareth Bale, gest pur şi simplu incalificabil în derby-ul Madridului! VIDEO | Imagini cum rar se văd pe un teren de fotbal la acest nivel
Comentarii

Atacantul echipei Real Madrid, Gareth Bale, a avut o reacţie de-a dreptul incredibilă după ce a marcat în derby-ul cu Atletico Madrid, disputat sâmbătă după-amiază pe Wanda Metropolitano.

Atacantul galez a închis tabela la 3-1 pentru "galactici", în minutul 74, şi a celebrat golul printr-un gest reprobabil. Reuşita lui Bale a fost întâmpinată cu un val de fluierături de fanii rivalei, moment în care fotbalistul în vârstă de 29 de ani a făcut mai multe gesturi nepotrivite la adresa suporterilor adverşi.

În urma acestui comportament, galezul riscă să fie suspendat tocmai într-un moment în care trecuse de accidentări şi părea în revenire de formă.

Formaţia Real Madrid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-1, echipa Atletico Madrid, într-un meci din etapa a XXIII-a a campionatului Spaniei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Casemiro ’16, Sergio Ramos ’42 (penalti) şi Bale ’74. Pentru Atletico a înscris Griezmann, în minutul 25.

În minutul 80, de la Atletico Madrid a fost eliminat Thomas Partey.

 

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare