Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale încă e cel mai bine plătit jucător din lotul Realului. Suma fabuloasă pe care o încasează galezul în fiecare săptămână

Gareth Bale încă e cel mai bine plătit jucător din lotul Realului. Suma fabuloasă pe care o încasează galezul în fiecare săptămână
Comentarii

Gareth Bale şi Eden Hazard domină clasamentul salariilor de la Real Madrid, în ciuda faptului că antrenorul Zinedine Zidane a putut miza foarte puţin pe serviciile lor în ultimii ani, galezul fiind între timp împrumutat la fosta sa echipă, Tottenham Hotspur.

Liderul veniturilor din lotul grupării de pe Santiago Bernabeu este Gareth Bale, cu un salariu săptămânal de 750.000 euro, jumătate din această sumă fiind achitată în prezent de Tottenham, conform cotidianului englez The Sun.

Hazard încasează la rândul său 460.000 de euro pe săptămână, în condiţiile în care a disputat doar 13 meciuri în toate competiţiile de la debutul acestui sezon, din cauza accidentărilor repetate.

De menţionat că Real Madrid a plătit în total peste 200 milioane euro pentru a-i achiziţiona pe Gareth Bale (în 2013) şi Eden Hazard (în 2019), de la Tottenham, respectiv Chelsea Londra.

Spaniolul Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid, completează podiumul salariilor de la Real Madrid, cu 360.000 de euro săptămânal. În Top 5 figurează, de asemenea, germanul Toni Kroos şi croatul Luka Modric, ambii primind câte 240.000 euro săptămânal pentru serviciile lor.

Afla mai multe despre: tottenham 

viewscnt
Articole similare