Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale nu-l iartă pe Zidane: "A fost frustrant pentru mine că n-am jucat titular la Kiev!"

Gareth Bale nu-l iartă pe Zidane: "A fost frustrant pentru mine că n-am jucat titular la Kiev!"
Comentarii

Starul galez n-a uitat episodul din Finala Ligii Campionilor, când Zinedine Zidane nu l-a folosit ca titular în partida cu FC Liverpool. Gareth Bale a intrat doar în finalul meciului care a adus pentru a treia oară consecutiv UEFA Champions League la Madrid şi a reuşit unul dintre cele mai spectaculoase goluri marcate în ultimii ani, în această competiţie.

Gareth Bale s-a întâlnit cu fanii săi într-un restaurant din Cardiff şi a discutat despre finala Ligii Campionilor 2017-2018, dar şi despre senzaţiile pe care le-a trăit dupa superba sa reuşită de 2-1.

Mai mult rezervă pe finalul mandatului lui Zinedine Zidane la Real Madrid, Bale n-a uitat deloc acea perioadă şi l-a atacat discret pe fostul său antrenor: "Pentru mine a fost foarte frustrant, aşa cum am mai spus-o şi până acum. Din păcate şi la Kiev am început partida pe banca de rezerve, dar ştiam că dacă joc sunt capabil să fac diferenţa în acel meci".

Despre execuţia fenomenală de pe Stadionul Olimpic din Kiev, Bale spune că a fost momentul cel mai potrivit pentru a reuşi un gol pe care îl urmărea de multă vreme: "A fost incredibil pentru mine să marchez un astfel de gol, emoţie pură. Este unul dintre acele momente în care nu te gândeşti prea mult la ceea ce ai făcut, pur şi simplu reacţionezi. Mi-am dorit mereu să înscriu un gol din foarfecă, dar nu cred că exista un moment mai potrivit să o fac" mărturiseşte fotbalistul galez. "După meci am plecat în vacanţă şi am încercat să mă deconectez, aşa că nu l-am revăzut de prea multe ori. Adevărul este că dacă nu încerci astfel de execuţii, niciodată nu îţi vor ieşi"

Bale mai are contract cu Real Madrid până în 2022 şi este dorit conform presei britanice de Manchester United. Fotbalistul a mărturisit după finala de la Kiev că va purta o discuţie cu impresarul său şi va lua ulterior o decizie cu privire la viitor. Totuşi, plecarea lui Zinedine Zidane de pe banca Realului ar putea schimba lucrurile pentru internaţionalul galez, pe care Julen Lopetegui, noul antrenor al Madridului, îl doreşte în continuare la echipă.

 

  • 189 de meciuri are Bale la Real Madrid
  • 88 de goluri a marcat galezul pentru Los Merengues
  • 57 de pase de gol strânge Bale la Madrid
  • 90 de milioane de euro este cota sa de piaţă conform Transfermarkt

Afla mai multe despre: gareth balezinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare