Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale nu va continua la Tottenham, dar ar putea reveni în Premier League! O rivală a londonezilor este interesată de galez

Gareth Bale nu va continua la Tottenham, dar ar putea reveni în Premier League! O rivală a londonezilor este interesată de galez

Premier League

Comentarii

Împrumutul lui Gareth Bale la Tottenham este aproape de final, iar acesta nu va mai continua la Londra sau la Madrid.

Gareth Bale a revenit la Tottenham la opt ani după transferul pe Bernabeu, cu scopul de a îşi revitaliza cariera după câţiva ani de coşmar la Madrid. Accidentările suferite constant i-au supărat pe fani, iar galezul a părut dese ori mai interesat de a juca golf decât de a îi reprezenta pe ”galactici”.

Nici tratamentul lui Zidane faţa de acesta nu a fost unul corect. Tehnicianul l-a lăsat pe bancă în nenumărate rânduri, chiar şi când era apt de joc şi a spus de mai multe ori presei că nu îl mai doreşte la echipă. Astfel, Bale s-a întors unde era iubit şi unde impresionase iniţial, la Tottenham.

O rivală a lui Tottenham este interesată de Gareth Bale

Însă, starul galez a revenit la fostul său club doar sub formă de împrumut şi nu a putut debuta primele luni, din pricina unei accidentări. Şi, deşi a avut parte de un început mai modest după întoarcere, Bale a reuşit să arate din nou calităţile pe care le-a demonstrat în tinereţe, chiar dacă forma sa fizică nu mai este aceeaşi. În 34 de meciuri în acest sezon, galezul a reuşit 16 goluri şi trei pase decisive.

Din pricina salariului său mare, Tottenham nu pare interesată de a îl păstra pe Bale, dar, conform Liverpoolecho, formaţia lui Jurgen Klopp ar plănui să îl oferteze pe galez. Sursa citată susţine că, deşi ar dori de asemenea să îi micşoreze salariul, ”cormoranii” i-ar putea face cea mai atractivă propunere jucătorului uitat de Real.

Gareth Bale ar fi doar o opţiune de rotaţie pentru Liverpool, care dispune deja de Salah, Mane, Jota şi Firmino în atac. Astfel, cu meciuri mai puţine pe care ar trebui să le dispute, galezul ar putea să scape de grijile cu accidentările, iar mutarea s-ar putea demonstra foarte benefică pentru ambele părţi.

Afla mai multe despre: premier leaguegareth baletottenhamliverpooltransfer bale 

viewscnt
Articole similare