Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale o refuză pe Newcastle! Atacantul galez vrea să rămână la Real Madrid. Motivele din spatele deciziei

Gareth Bale o refuză pe Newcastle! Atacantul galez vrea să rămână la Real Madrid. Motivele din spatele deciziei

Real Madrid

Comentarii

Conform presei din Spania, Gareth Bale nu va pleca de la Real Madrid, nici la finalul acestei stagiuni.

Unul dintre jucătorii pe care Zinedine Zidane contează prea puţin, Gareth Bale are numeroase echipe interesate de serviciile sale, dar se pare că galezul nu vrea să plece de la Real Madrid.

Spaniolii şi englezii au ajuns la aceeaşi idee: Bale la Newcastle, transfer imposibil! Galezul nu vrea să plece de la Real Madrid la o echipă încă mică precum Newcastle United, asta în ciuda faptului că gruparea britanică se pregăteşte probabil să devină noul ”El Dorado” al fotbalului european, după ce a fost preluată de prinţul Bin Salman.

”Bale nu vrea să plece de la Real Madrid” scriu şi spaniolii, care anunţă totuşi că galezul nu este mulţumit de faptul că a ajuns a treia variantă pentru banda dreaptă, după Lucas Vazquez şi Rodrygo Goes.

”Familia fotbalistului, dar şi jucătorul sunt foarte fericiţi la Madrid, iar Bale vrea să rămână pe Santiago Bernabeu”, scrie presa din Spania, o intenţie pe care ar fi făcut-o deja ”cunoscută şi conducerii clubului madrilen”.

Apărat de un fost coechipier


Gareth Bale (30 de ani) şi-a găsit sprijinul într-unul din foştii săi coechipieri de la Real Madrid, un sprijin venit într-un moment cum nu se poate mai dificil pentru galezul al cărui viitor pe Santiago Bernabeu este incert.

Bale se află la cel mai slab sezon al său de când a venit la Real Madrid, doar două goluri marcate, iar Zidane şi-a exprimat dorinţa de a scăpa de el în această vară.

”S-ar descurca bine în acest campionat, dar el este un fotbalist esenţial pentru Real Madrid. Să nu uităm câte a făcut pentru acest club. Cine nu şi l-ar dori într-o finală de Liga Campionilor? Şi-a făcut pe deplin datoria pentru Real. Legat de posibilul transfer la Newcastle, nu cred. Poate doar dacă va juca în Liga Campionilor ”, a declarat, fostul său coechipier, Dani Ceballos.

Afla mai multe despre: gareth balereal madrid 

viewscnt
Articole similare