Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Madrilenii pot primi la schimb o sumă FABULOASĂ sau un nou ”galactic”

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Madrilenii pot primi la schimb o sumă FABULOASĂ sau un nou ”galactic”

Real Madrid

Comentarii

Sezonul în curs este foarte probabil ultimul pentru Gareth Bale pe Santiago Bernabeu. Starul galez se întoarce din vară în Premier League unde are două opţiuni.

The Sun anunţă că super starul naţionalei galeze va ajunge din vară pe Stamford Bridge. Chiar dacă Bale şi-ar fi dorit un transfer la Manchester United, gruparea blanco prioritizează oferta venită de la Chelsea, o opţiune care atrage de la sine două variante avantajoase pentru Florentino Perez şi echipa sa.

Real Madrid l-ar ceda pe Bale la Chelsea pentru 130 de milioane de euro sau l-ar putea include într-un schimb cu Eden Hazard, fotbalist care a refuzat să-şi prelungească acordul cu gruparea londoneză.

Bale era aşteptat să devină ”noul Cristiano” la Real Madrid, dar galezul a suferit enorm de pe urma accidentărilor, nu mai puţin de 22 la număr de când a fost transferat de la Tottenham pentru 105 milioane euro.

De precizat că Chelsea a primit interdicţie la transferuri pentru sezonul viitor, o interdicţie la care echipa lui Abramovici nu mai poate face apel, astfel că informaţia The Sun trebuie tratată cu oarecare rezerve. Interdicţia pe care a primit-o gruparea The Blues şi survine ca urmare a faptului că londonezii au semnat mai mulţi jucători sub vârsta de 18 ani. Mai multe detalii, AICI

În acest sezon, Gareth Bale a jucat totuşi 31 de partide pentru actuala campioană a Europei, a marcat 13 goluri şi a pasat de alte 5 ori decisiv în cele 2003 minute în care s-a aflat pe teren. Real Madrid joacă în această seară manşa retur din Cupa Spaniei contra marii rivale FC Barcelona.

Real Madrid - Barcelona se vede LIVE TEXT şi VIDEO pe site-ul telekomsport.ro

Afla mai multe despre: gareth balereal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare