Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Variantă de ultimă oră pentru starul galez! O forţă a Europei e gata să-l cumpere

Gareth Bale pleacă de la Real Madrid. Variantă de ultimă oră pentru starul galez! O forţă a Europei e gata să-l cumpere

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Real Madrid şi Bayern Munchen vor negocia transferul lui Gareth Bale în Bavaria.

Starul pentru care Real Madrid a plătit peste 100 de milioane de euro lui Tottenham este condamnat să-şi găsească o nouă echipă.

Pentru antrenorul Zinedine Zidane, Bale practic nu contează. Conflictul dintre tehnicianul francez şi fostul star de la Tottenham e mai vechi şi s-a amplificat după revenirea lui Zizou pe Santiago Bernabeu. Prin urmare, Zidane i-a negat galezului şansa de a evolua pentru ultima dată în faţa propriilor suporteri, la ultimul meci de campionat. Nu l-a introdus nici măcar un minut pe teren, deşi apelase la o formaţie experimentală.

”Relaţia dintre Bale şi Zidane este ruptă complet. Nu există nicio şansă de împăcare! Doar că Bale nu vrea să plece la un salariu mai mic” anunţă şi Radio MARCA. Cei de la OK Diario susţin în schimb că pentru galez a intervenit varianta Bayern Munchen.

Momentan, Bayern nu a făcut o ofertă concretă pentru Bale. Adidas s-ar putea implica în afacere

Germanii studiază această pistă, mai alesă că i-au pierdut la finalul sezonului pe Frank Ribery şi Arjen Robben, fotbalişti de bandă, foarte experimentaţi.

Bale poate deveni o soluţie pentru Bayern Munchen anunţă sursa citată, care notează totuşi că bavarezii nu au de gând să plătească o sumă atât de mare (aproximativ 80 de milioane de euro cere Real Madrid) pentru el.

Există însă şi o variantă de compromis: împrumutul pentru un sezon pe Allianz Arena! Bale ar putea trece în Bavaria pentru 10 milioane de euro şi plata integrală a salariului său de 17 milioane de euro pe an. Ulterior, Bayern ar avea opţiune definitivă de cumpărare a fotbalistului pentru alte 55 de milioane de euro.

Pentru Bayern ar fi o opţiune mai ieftină decât Leroy Sane, fotbalistul pe care City nu a vrut să-l lase să plece nici pentru 80 de milioane de euro. Bayern nu a făcut momentan o ofertă concretă pentru Gareth Bale, dar spaniolii se aşteaptă ca aceasta să se producă. La fel cum se aşteaptă ca Adidas (sponsorul tehnic al galezului) să se implice în această tranzacţie. 

60 de milioane de euro este cota lui Gareth Bale pe site-ul transfermarkt.com
101 milioane de euro a plătit Real Madrid pentru el
102 goluri şi 64 de pase decisive are galezul în tricoul blanco
14 goluri a marcat stagiunea trecută pentru Real Madrid în toate competiţiile

Afla mai multe despre: real madridgareth balebayern munchen 

viewscnt
Articole similare