Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Bale, "prioritate 0" pentru un club din Europa! Va fi starul echipei, cu un salariu colosal

Gareth Bale, "prioritate 0" pentru un club din Europa! Va fi starul echipei, cu un salariu colosal

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale (30 de ani) nu mai e dorit la Real Madrid, nemaifiind pe placul lui Zinedine Zidane (47 de ani), dar galezul nu duce lipsă de oferte. Newcastle l-a transformat în prioritate pe Bale, iar salariul său n-ar reprezenta o problemă pentru şeicul care abia a preluat clubul de pe St. James's Park.

La dorinţa lui Zinedine Zidane, Real Madrid caută de mult timp să scape de Gareth Bale, dar salariul starului galez de pe Santiago Bernabeu a reprezentat o problemă în calea oricărei mutări. Acum, Mundo Deportivo, care citează Daily Mail, scrie că Newcastle, care tocmai a primit o infuezie majoră de capital, l-a transformat pe Bale în prioritatea numărul unu pe piaţa transferurilor.

Şeicul Mohammed Bin Salman vrea să-l facă pe Bale starul echipei de pe St' James's Park. Gareth Bale mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2020 şi a avut oferte să plece, chiar şi în China sau SUA, dar a rămas în Spania. La redeschiderea perioadei de transferuri, Bale va trebui să-şi găsească un nou club.

Salariul său, de 17 milioane de euro pe an, n-ar reprezenta o problemă pentru şeicul cu o avere de 320 de miliarde de euro. În ciuda interesului mai multor cluburi, până acum anturajul lui Bale, în frunte cu impresarul său, au dat asigurări că galezul va rămâne la Real Madrid pentru a-şi duce la bun sfârşit contractul său.



Gareth Bale s-a transferat la Real Madrid în 2013, de la Tottenham, pentru 100 de milioane de euro. De atunci, galezul şi-a trecut în palmares patru Ligii ale Campionilor şi un titlu, printre trofeele majore câştigate cu formaţia de pe "Santiago Bernabeu".

 

Afla mai multe despre: gareth balereal madridtransfernewcastle 

viewscnt
Articole similare