Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gareth Southgate a dus Anglia în finala EURO 2020: „Meciul cu Italia va fi cel mai mare test pe care ni-l putem imagina” + Ştie unde s-a făcut diferenţa în meciul cu Danemarca

Gareth Southgate a dus Anglia în finala EURO 2020: „Meciul cu Italia va fi cel mai mare test pe care ni-l putem imagina” + Ştie unde s-a făcut diferenţa în meciul cu Danemarca

EURO 2020

Comentarii

Gareth Southgate a calificat-o pe Anglia în finala EURO 2020, după ce învins, ieri, Danemarca, cu scorul de 2-1, după prelungiri.

Kane a fost autorul golului care a trimis-o pe Anglia direct în finală. Atacantul a executat un penalty, apărat în primă fază de Schmeichel, dar a fost pe fază şi a marcat după respingere.

Selecţionerul, Gareth Southgate, a vorbit despre victoria obţinută de echipa sa şi despre finala care îi aşteaptă pe elevii săi împotriva Italiei.

"Eu cred că jucătorii mei au ştiut să răspundă la ceea ce ştiam că va fi o seară complicată. Până în semifinale, noi am avut un parcurs fără probleme, dar ştiam că la un moment vom încasa un gol şi va trebui să răspundem. Danemarca ne-a presat bine, a marcat un super gol, dar la raportul de forţe, numărul de intervenţii pe care portarii au fost nevoiţi să le facă şi lungile perioade, mai ales în repriza secundă, noi am fost mai periculoşi. Cred că merităm această calificare", a spus Southgate.

Am fost foarte dominatori în ultima jumătate de oră şi am avut mai multă energie decât ei”

"Le-am spus jucătorilor înainte de meci că au găsit întotdeauna o modalitate de a câştiga în ultimii ani, indiferent de scenariu, fie că am condus sau am fost conduşi, în preluungiri sau la penalty-uri. Am vrut ca ei să aibă încredere. Am fost foarte dominatori în ultima jumătate de oră şi am avut mai multă energie decât ei. Danemarca a făcut cinci schimbări rapid şi nu mai putea face în prelungiri, în timp ce noi, noi avem o bancă de rezerve care ne permite să fim în poziţia în care suntem", a mai spus el.

„Meciul cu Italia va fi cel mai mare test pe care ni-l putem imagina”

Finala dintre Anglia - Italia se va disputa duminică, pe Wimbley, de la 22:00.

"Cu Danemarca am păstrat bine mingea, în ciuda presiunii, dar cu Italia va trebui să o facem şi mai bine, pentru că este mult mai puternică. Va trebui să găsim soluţii. Danemarca nu a pierdut decât patru meciuri din 30 disputate înainte de meciul cu noi, iar Italia stă şi mai bine. Este o echipă de înalt nivel de cel puţin doi ani. I-am urmărit, i-am observat bine. Este o echipă care joacă cu multă energie şi stil, este greu să marchezi cu ei. Ei merită să fie în finală după ce au învins echipe precum Belgia şi Spania. Pentru noi, este cel mai mare test pe care ni-l putem imagina, dar trebuie să ne pregătim. Va fi o oportunitate formidabilă pentru noi să-i întâlnim", a adăugat Gareth Southgate.

LIVE BLOG | Totul despre Euro 2020! Programul complet al meciurilor, echipele participante, stadioane şi cele mai noi informaţii despre turneul final

Afla mai multe despre: euro 2020gareth southgateangliafinala euro 2020 

viewscnt
Articole similare