Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gary Lineker, pus să-şi ceară scuze pentru declaraţia dată de Klopp! Reacţia fostului mare internaţional: "Bravo, Jurgen!"

Gary Lineker, pus să-şi ceară scuze pentru declaraţia dată de Klopp! Reacţia fostului mare internaţional: "Bravo, Jurgen!"galerie foto
Comentarii

Liverpool - Barcelona 4-0 | A fost o seară absolut nebună pe Anfield, încheiată cu o calificare istorică a cormoranilor, după un meci de povestit nepoţilor. Iar reacţiile de la final au rămas în nota partidei.

Jurgen Klopp nu a mai ţinut cont că e în direct şi şi-a asumat inclusiv o amendă pentru a descrie cum a putut mai bine ce s-a întâmplat pe teren.

"Este deja trecut de ora 10, cei mai mulţi copii sunt în pat... Băieţii ăştia sunt daţi dracului (en. fucking mentality giants)! E incredibil! [...] Amendaţi-mă, nu sunt nativ, deci nu pot descrie cu alte cuvinte", a declarat Klopp în interviul acordat BT Sports imediat după meci.

După revenirea în studio, moderatorul emisiunii, fostul mare internaţional englez Gary Lineker, a fost pus de producătorii emisiunii să-şi ceară scuze pentru limbajul lui Klopp, o practică obişnuită în Anglia. Reacţia lui Lineker?



"Cu siguranţă a fost puţin surescitat! Am fost pus să-mi cer scuze în numele lui, dar nu o voi face! Cred că e perfect îndreptăţit să spună ce a spus. Poate să scape cu asta... E după ora 10. Bravo, Jurgen!", a spus Lineker în direct.

 

You'll Never Walk Alone, cântat de tot stadionul! Liverpool - Barcelona 4-0

Cum să pierzi cu asemenea fani în spate? Imagini unice de pe Anfiled, după meci! You'll Never Walk Alone, cântat de tot stadionul!

Posted by Telekom Sport on Wednesday, May 8, 2019

Afla mai multe despre: kloppliverpoollineker 

viewscnt
Articole similare