Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Găseşte Dinamo soluţia ieşirii din criză? Propunerea care poate schimba soarta clubului: ”Este un proiect viabil!”

Găseşte Dinamo soluţia ieşirii din criză? Propunerea care poate schimba soarta clubului: ”Este un proiect viabil!”

Dinamo București

Comentarii

Cornel Dinu a vorbit din nou despre preluarea clubului Dinamo Bucureşti de către suporteri. Proiectul Socios este singurul care i se pare viabil legendei clubului bucureştean

Cornel Dinu este de joi cetăţean de onoare al Bucureştiului. Legenda lui Dinamo deţine acelaşi titlu şi în Târgovişte, oraşul în care s-a născut. Firesc însă, gândurile lui ”Mister” merg spre clubul său de suflet şi spre viitorul acestui club.

Cornel Dinu: ”Oamenii să se întoarcă la bucuria de a se identifica cu sportul şi printr-o minusculă contribuţie financiară!”

Dinu este de părere că programul socios este singurul care poate salva Dinamo din situaţia actuală: ”Nu numai la Dinamo, ci pentru tot sportul românesc, în condiţiile în care suntem, soluţia pentru a ne reveni din punct de vedere al imaginii şi al calităţii sportului, dar şi din punct de vedere financiar, că nu se poate fără investiţii, este programul acesta de socios. Şi în primul rând fără divergenţe, fără separări de comportament sau de gândire. Trebuie ca toată lumea sportului, şi la Dinamo şi în ţară, suporterii să se unească şi să finanţeze, atât cât pot, mişcarea sportivă” a mărturisit joi, legenda clubului Dinamo.

”Va trebui ca oamenii să se întoarcă la bucuria de a se identifica cu sportul şi printr-o minusculă contribuţie financiară. Şi poate, cu timpul, să redevenim civilizaţia care să umple tribune” a mai spus Cornel Dinu.

”Românul trebuie mobilizat, trebuie convins. Suporterii dinamovişti sunt o masă imensă, le trebuie doar un semnal şi le trebuie încrederea firească că ceea ce fac nu va fi dus pe apa sâmbetei. Un proiect serios, un proiect la care lucrez de câţiva ani cu un grup foarte mare de suporteri dinamovişti, are viabilitate” a explicat unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria clubului. 

Afla mai multe despre: dinamo bucureşticornel dinu 

viewscnt
Articole similare