Experiențe împreună.
You are here:

Gasperini s-a dezlănţuit la conferinţa de presă. Cuvinte dure despre arbitrul meciului cu Real: "A distrus partida"

Gasperini s-a dezlănţuit la conferinţa de presă. Cuvinte dure despre arbitrul meciului cu Real: "A distrus partida"
Comentarii

Gian Piero Gasperini, antrenorul Atalantei, consideră că arbitrul german Tobias Stieler a distrus meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor, prin eliminarea mijlocaşului Remo Freuler în minutul 18 al partidei de la Bergamo.

"Poate am fi pierdut oricum în faţa lui Real Madrid, dar cel puţin ni s-ar fi permis să jucăm. Ceea ce rămâne este amărăciunea că nu am putut ajunge să jucăm meciul pe care îl aşteptam. În afară de rezultat, satisfacţia a fost de a juca împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor.

Nu ştiu care ar fi fost rezultatul, dar meciul a fost complet distrus de un incident care a fost judecat în mod excesiv. Calificarea ne pune într-un fel în cea mai bună poziţie posibilă, deoarece trebuie doar să câştigăm şi nu ne putem gândi la altceva. În retur, speram la un rezultat diferit şi, mai presus de toate, la un alt meci.

Am fost aproape de un rezultat bun, dar am primit un gol din piciorul drept al lui Mendy, aşa că este cam ciudat, aproape o întâmplare. E păcat. Având în vedere modul în care a evoluat jocul, un rezultat cu 0-1 nu este chiar atât de rău, dar regretăm că nu ni s-a oferit ocazia de a juca", a declarat antrenorul pentru Sky Sport Italia.

Real Madrid a învins-o, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), pe Atalanta, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

A marcat Mendy '86 (VIDEO AICI).

În minutul 18, Freuler (Atalanta) a fost eliminat pentru un fault ca ultim apărător. Returul va fi la 16 martie.

viewscnt
Articole similare
SIMULARE Adio grupe in cupele europene. Secretele "sistemului elvetian". Cum vor fi...