Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Gata, acum e românca noastră?”. O jucătoare din România, nemulţumită că românii o susţin pe Bianca Andreescu

”Gata, acum e românca noastră?”. O jucătoare din România, nemulţumită că românii o susţin pe Bianca Andreescu

Tenis

Comentarii

Evoluţiile foarte bune ale Biancăi Andreescu din ultima vreme au creat emulaţie în rândul iubitorilor tenisului din România, care nu s-a ferit s-o numească ”românca noastră”, fâcând, în felul acesta, trimitere la rădăcinile sale româneşti.

Însă acest lucru pare să fi deranjat alţi sportivi români din circuit care nu se bucură de aceeaşi susţinere din partea românilor. Andreea Prisăcariu, locul 740 WTA, a vorbit despre relaţia care s-a creat între români şi Bianca Andreescu.

”Este doar o chestie de percepţie. Publicul iubeşte ceea ce înţelege. Fiecare poate să susţină pe cine vrea până la urmă. Nu e greşit să o susţinem, doar că toată treaba asta a pornit după ce a spart gheaţa la turneele tari. La juniori câţi o ştiau? Câţi i-au dat importanţă atunci?

Ea a fost foarte bună la juniori, de ce abia acum are rădăcini româneşti? Cum a devenit cineva mai mare, gata, acum e «românca noastră»? E uşor să spui că e din România şi să te mândreşti cu faptul acesta acum, când a ajuns o jucătoare de top”, a spus Prisăcariu, pentru Gazeta Sporturilor.

După finala de la Indian Wells, Bianca Andreescu le-a mulţumit fanilor în limba română: "Mulţumesc că sunteţi cu mine şi vă iubesc (n.r. - în limba română)!", a afirmat ea, la festivitatea de premiere.

Afla mai multe despre: bianca andreescuwta 

viewscnt
Articole similare