Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gata cu îmbrăţisările după goluri! Fotbaliştii din Premier League au fost avertizaţi să nu se mai atingă la bucuria de după gol

Gata cu îmbrăţisările după goluri! Fotbaliştii din Premier League au fost avertizaţi să nu se mai atingă la bucuria de după gol

Fotbal

Comentarii

Marea Britanie rămâne una dintre cele mai afectate regiuni din lume din acest punct de vedere, multe formaţii au în continuare mari probleme de efectiv cauzate de jucători infectaţi cu coronavirus.

Gordon Taylor, director executiv al PFA, a reamintit jucătorilor să nu se mai îmbrăţişeze atunci când se bucură după marcarea unui gol şi să păstreze distanţarea socială pentru a preveni răspândirea COVID. Marea Britanie rămâne una dintre cele mai afectate regiuni din lume din acest punct de vedere, multe formaţii au în continuare mari probleme de efectiv cauzate de jucători infectaţi cu coronavirus.

Anunţul vine după partida jucată între Manchester City şi Manchester United din semifinala Carabo Cup, meci în care jucătorii antrenaţi de Pep Guardiola au sărbătorit golul calificării print-un "group hug" în centrul terenului la care au participat toţi cei care au fost pe teren din formaţia celor de la City.

Aceeaşi situaţia e avut loc şi în meciul dintre Southampton şi Liverpool când cei de la Southampton s-au îmbrăţişat timp de secunde bune după ce au înscris în faţa echipei lui Jurgen Klopp.

"Am trimis mesaje către toate cluburile în care am lăudat efortul depus de acestea în combaterea pandemiei dar le-am reamintit să respecte protocoalele care sunt în vigoare în aceste momente. Înţeleg că este dificil să nu celebrezi alături de coechipieri marcarea unui gol, dar aceasta este situaţia în acest moment." a declarat Taylor pentru The Times.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: premier league 

viewscnt
Articole similare